Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 20.08.2013.

Za ovogodišnji sajam Agroexpo pristiglo 55 prijava

Prijave za 3. sajam Agroexpo i dalje se zaprimaju

  • 301
  • 14
  • 0

U Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije održan je sastanak organizacijskog odbora 3. sajma Agroexpo. Za ovogodišnji sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2013. pristiglo je 55 prijava izlagača, a prijave se zaprimaju do petka, 23. kolovoza. Treći po redu sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2013. i ove godine održati će se u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije i to 31. kolovoza u Virovitici, na Trgu kralja Tomislava.

Sudjelovanje za sve izlagače na sajmu Agroexpo je besplatno, što znači da su izlagačima pokriveni troškovi promotivnog štanda i uvrštavanja u sajamski katalog. Prijavnicu za sudjelovanje možete preuzeti u nastavku teksta u pdf. formatu.

Agroexpo 2013. i ove će godine objediniti razne izložbe i ocjenjivanja, a to su: 10. županijska izložba voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 8. županijsko ocjenjivanje meda, sajam meda i pčelinjih proizvoda, 5. međunarodno ocjenjivanje meda, 3. izložba ljekovitog bilja i 3. izložba vina.

U sklopu sajma održat će se, u HGK - Županijskoj komori Virovitca, s početkom u 11,00 sati okrugli stol na temu: "Iskustva mađarskih pčelara nakon ulaska u EU", na kojem će uvodno govoriti May Gabor, predsjednik Udruge pčelara Pecs, Mađarska, a u organizaciji Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, kulturno-zabavni program. Prema programu u 13,00 sati na pozornici ispod sata (Trg kralja Tomislava) biti će dodijela nagrade "Zlatna žlica" i podjela priznanja pčelarima.

Organizatori i pokrovitelji 3. sajma Agroexpo su Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Županijska podružnica Poljoprivredne savjetodavne službe, Županijski savez poljoprivrednih udruga i Viroexpo d.o.o.

Uz sajam Agroexpo, kao i prošle godine, u središtu Virovitice biti će održan i Dan udruga Virovitičko-podravske županije na kojemu će nastupiti 48 udruga s područja naše i okolnih županija. U sklopu Dana udruga predviđen je i bogat kulturno-umjetnički program koji će se također odvijati na pozornici na Trgu kralja Tomislava u Virovitici.


Dokumenti


Tagovi

Sajam Agroexpo Virovitica Ocjenjenjivanje meda Izložba vina Izložba voća Ljekovito bilje Poljoprivredni proizvodi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]