Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savjetovanje
  • 26.01.2018. 14:45

XIII. savjetovanje uzgajivača goveda u Osijeku

Tijekom trajanja savjetovanja uzgajivači će u "Internet kutku" moći dobiti detaljne informacije o korištenju "web aplikacije za posjednike".

Foto: Pixabay/
  • 308
  • 19
  • 0

Hrvatska poljoprivredna agencija i središnji uzgajivački savezi (Savez udruga hrvatskih uzgajivača Holstein goveda - SUHUH i Središnji savez hrvatskih uzgajivača simentalskog goveda - HUSIM)organiziraju XIII. savjetovanje uzgajivača goveda. Pokrovitelj savjetovanja je Ministarstvo poljoprivrede, a generalni sponzor Osječko-baranjska županija. Cilj savjetovanja je informiranje i edukacija kako uzgajivača goveda tako i stručnjaka.

Savjetovanje će se održati 7. i 8. 2. 2018. godine u Osijeku, u hotelu Osijek.

Ovogodišnje savjetovanje će sadržavati nekoliko novosti: prvo natjecanje u kvaliteti kukuruzne silaže u Republici Hrvatskoj, zatim panel raspravu o stanju u mliječnom govedarstvu te panel raspravu o stanju u mesnom govedarstvu.

Sudionici panel rasprava su predstavnici ministarstva poljoprivrede, fakulteta, uzgojnih organizacija te mljekarske i klaoničke industrije. Pored navedenih cjelina bit će izloženo 14 stručnih predavanja, koja će, nadaju se organizatori, potaknuti živu i konstruktivnu raspravu. Važno mjesto zauzima promocija lokalnih kravljih sireva, koja je na programu drugog dana savjetovanja.

Tijekom trajanja savjetovanja uzgajivači će u "Internet kutku" moći dobiti detaljne informacije o korištenju "web aplikacije za posjednike", a što uključuje pristup i korištenje podataka vlastitog stada (primjena rezultata kontrole mliječnosti, rodoslovlje, provjera srodstva, izrada plana osjemenjivanja itd).

Sve detalje i prijavnicu potražite u dokumentima ispod članka.

Foto: Pixabay/127071


Dokumenti


Tagovi

Savjetovanje Savjetovanje uzgajivača goveda Hotel Osijek


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.


Partner