Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječko-baranjska županija
  • 09.05.2016. 16:30

Wine tour - čarobna večer u Osijeku!

U dvorištu Kazamata kod Vodenih vrata održani tradicionalni, sada već 8. Dani vina i turizma ponudom najboljih vina vinara iz cijele Hrvatske.

  • 449
  • 61
  • 0

U dvorištu Kazamata kod Vodenih vrata održani su sada već tradicionalni, 8. Dani vina i turizma ponudom najboljih vina vinara iz cijele Hrvatske.

Veliki broj ljubitelja birane kapljice mogao je uživati družeći se u opuštenoj atmosferi uz izvrsnu glazbu grupa Trend i Sing Song Swing seksteta, potpomognuti biranom glazbom DJ Taca.

Dodijeljena odličja za najbolje ocijenjena vina!

U prekrasnom prostoru Muzeja Slavonije, zgrada Glavne straže, Trg Sv. Trojstva 2 u Tvrđi a u sklopu Dana vina i turizma, dodijeljena su priznanja za najbolje ocijenjena vina na 8. županijskom ocjenjivanju.

Stručnom sudu nije bilo lako. Od pristigla 92 uzorka pozitivno je ocijenjeno njih 87. Poštivajući pravila za ocjenjivanje za veliku zlatnu diplomu valjalo je prikupiti 91 bod i više, za zlatnu diplomu od 85 do 90 bodova, za srebrnu diplomu od 80 do 84 boda a za brončanu diplomu od 75 do 79 ponderiranih bodova.

Za priznanje bilo je dovoljno dobiti od 70 do 74 boda. Veliko zlato dobili su Vinarija Iuris d.o.o. Erdut, Osilovac d.o.o. Feričanci i Misna vina d.o.o. iz Trnave. Dodijeljeno je 31 zlatno odličje, 32 srebrna, 15 brončanih i šest priznanja. Dodjeli priznanja za najbolje ocijenjena vina na 8. županijskom ocjenjivanju sudjelovali su sa svojim suradnicima gradonačelnik Ivan Vrkić i župan Vladimir Šišljagić.

VIII. Dani vina, turizma i cikloturizma održani po tradiciji u najljepšem dijelu grada, Tvrđi, organizirani od županijske turistička zajednice i Osječko-baranjske županije u potpunosti su opravdali očekivanja, a tom utisku dobrano je kumovalo i primjereno vrijeme bez kiše, mora se priznati.


Fotoprilog


Tagovi

Sajam antikviteta Dani vina Osječko-baranjska županija


Autor

Zlatko Pavošević

Više [+]

Zlatko je ortodoksni Grafičar, dugogodišnji agro empiričar, jedan od osnivača poljoprivrednih časopisa Nova zemlja i Agroglas ... a navija za najbolji poljoprivredni portal ... ili ukratko "iz mire tri Pavoša vire" :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]