Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 2. Otvorene dveri Vrbovec
  • 25.04.2018. 12:25

Vrbovec na dva dana postaje centar hrvatske poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta!

Sajam 2. Otvorene dveri Vrbovec okuplja male poljoprivrednike te vlasnike raznovrsnih OPG-ova kojima je ovo sjajna prilika za razmjenu znanja, iskustva i dojmova. Dođite, ulaz je besplatan!

Foto: Ovorene dveri Vrbovec
  • 292
  • 23
  • 0

Grad Vrbovec će 19. i 20 svibnja 2018. godine biti domaćin sajma poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta na adresi Ulica poginulih branitelja 3. Sada već drugi po redu sajam ovakvog karaktera, pod nazivom 2. Otvorene dveri Vrbovec okuplja male poljoprivrednike te vlasnike raznovrsnih OPG-ova kojima je ovo sjajna prilika za razmjenu znanja, iskustva i dojmova.

Posjetitelji će kroz dva dana moći uživati u raznovrsnim i specifičnim gastronomskim delicijama sjeverne i središnje Hrvatske i vidjeti autohtone hrvatske proizvode, a organizatorima je cilj potaknuti tradiciju sajmova na ovom području te da ovakve manifestacije postanu prepoznatljiv brend grada Vrbovca i okolnih županija.

ed
2. Otvorene dveri Vrbovec ponudit će golem i zanimljiv zabavni i kulturno umjetnički program

Očekuje vas bogat zabavni i kulturno umjetnički program!

A kako to obično biva na sajmovima ovakvog ili sličnog karaktera, 2. Otvorene dveri Vrbovec, najavljuju organizatori, ponudit će posjetiteljima golem i zanimljiv zabavni i kulturno umjetnički program o kojem će se još dugo pričati, kao što je to bilo prošle godine kada je sajam otvorio i sam ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić. Zabave i edukativnih prezentacija bilo je za sve uzraste, tako da su se na sajmu mogle vidjeti baš sve generacije.

Cilj ovakve manifestacije svesrdno je podržao grad i Vrbovec sa svim svojim službama, kao i turistička zajednica grada Vrbovca, Gospodarska i Obrtnička komora. U organizaciju sajma također se uključio i velik broj županija. Svim izlagačima organizirano je besplatno izlaganje, a svim posjetiteljima ulaz na sajam je besplatan.

de
Otvorene dveri Vrbovec prošle godine

Vidimo se 19. i 20. svibnja u Vrbovcu!


Tagovi

Vrbovec 2. Otvorene dveri Vrbovec OPG Gastronomija Edukativne prezentacije


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.