AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Vodeći investitori na Sarajevo Bussines Forumu

Vodeći investitori na Sarajevo Bussines Forumu

Investicijska konferencija

Vodeći investitori na Sarajevo Bussines Forumu

Datum: 14.04.2017. 09:20

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Već 8. međunarodna investicijska konferencija Sarajevo Business Forum 2017 (SBF), održat će se 22. i 23. svibnja 2017. godine u Sarajevu.

8. međunarodna investicijska konferencija Sarajevo Business Forum 2017 (SBF), održat će se 22. i 23. svibnja 2017. godine u Sarajevu pod pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Već osmu godinu zaredom Sarajevo Business Forum okuplja vodeće investitore i poslovne ljude iz cijeloga svijeta, pružajući im priliku da se upoznaju s mogućnostima ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali i zemlje regije: Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

Ovogodišnji SBF predstavit će niz projekata iz poljoprivrede, energetike, obrazovanja, financija, infrastrukture, građevinarstva, usluga, turizma i drugih razvojnih sektora.

U zadnjih sedam godina SBF je okupio izlagače iz više od 30 zemalja. Prošlogodišnju manifestaciju posjetilo je više od 1.600 ljudi, uključujući i 350 akreditiranih novinara, a održano je više od 250 direktnih susreta poslovnih ljudi i gospodarstvenika.

Organizator najveće i najznačajnije investicijske konferencije u regiji je Bosna Bank International (BBI) u suradnji s Islamskom razvojnom bankom (IDB).

Foto: Facebook/Sarajevo Bussines Forum

Broj pregleda članka: 631; Uspješnost članka: 32.55

Tagovi: Investitori, Sarajevo business forum

Ključne riječi članka: vodeci, investitori, na, sarajevo, bussines, forumu, sarajevo, forum, sarajevo business forum


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!