• Investicijska konferencija
  • 14.04.2017. 09:20

Vodeći investitori na Sarajevo Bussines Forumu

Već 8. međunarodna investicijska konferencija Sarajevo Business Forum 2017 (SBF), održat će se 22. i 23. svibnja 2017. godine u Sarajevu.

Foto: Facebook/Sarajevo Bussines Forum
  • 635
  • 33
  • 0

8. međunarodna investicijska konferencija Sarajevo Business Forum 2017 (SBF), održat će se 22. i 23. svibnja 2017. godine u Sarajevu pod pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Već osmu godinu zaredom Sarajevo Business Forum okuplja vodeće investitore i poslovne ljude iz cijeloga svijeta, pružajući im priliku da se upoznaju s mogućnostima ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali i zemlje regije: Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

Ovogodišnji SBF predstavit će niz projekata iz poljoprivrede, energetike, obrazovanja, financija, infrastrukture, građevinarstva, usluga, turizma i drugih razvojnih sektora.

U zadnjih sedam godina SBF je okupio izlagače iz više od 30 zemalja. Prošlogodišnju manifestaciju posjetilo je više od 1.600 ljudi, uključujući i 350 akreditiranih novinara, a održano je više od 250 direktnih susreta poslovnih ljudi i gospodarstvenika.

Organizator najveće i najznačajnije investicijske konferencije u regiji je Bosna Bank International (BBI) u suradnji s Islamskom razvojnom bankom (IDB).

Foto: Facebook/Sarajevo Bussines Forum


Tagovi

Sarajevo business forum Investitori


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi