Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savjetovanje
  • 31.10.2022. 16:30
  • Grad Zagreb, Zagreb

Voćari, prijavite se za 16. znanstveno-stručno savjetovanje!

Glavna tema ove godine su izazovi hrvatskog voćarstva pod utjecajem klimatskih promjena.

Foto: Vedran Stapić
  • 438
  • 61
  • 0

Već 16. znanstveno-stručnom savjetovanju hrvatskih voćara održat će se 3. studenog u Zagrebu u hotelu International s početkom u 9:30 sati. Glavna tema su izazovi hrvatskog voćarstva pod utjecajem klimatskih promjena.

Riječ je o najznačajnijoj manifestaciji o proizvodnji voća u Republici Hrvatskoj koja ima dugogodišnju tradiciju okupljanja.

Uz aktualnosti i trendove u sektoru voćarske proizvodnje, u pojedinim sekcijama predstavit će se najnovija saznanja i tehnologije u voćarstvu, s posebnim naglaskom na utjecaj klimatskih promjena u proizvodnji voća, te dugoročna vizija razvoja voćarstva u ruralnim krajevima, najavljuju iz Hrvatskog društva agrarnih novinara i Hrvatske voćarske zajednice. 

Kako navode, uz brojna korisna i zanimljiva predavanja domaćih i stranih stručnjaka iz svih relevantnih institucija u hrvatskom voćarstvu, na okruglom stolu bit će prilike čuti razna razmišljanja i aktualnosti o voćarskoj proizvodnji, između ostalog i o utjecaju klimatskih promjena u proizvodnji voća, te izazovima koji očekuju hrvatske voćare u budućnosti.

Kako se prijaviti?

Program pronađite u dokumentu ispod teksta.

Sudjelovanje se ne naplaćuje, ali zbog ograničenog broja mjesta za sudionike, potrebno je najaviti dolazak na adrese: info@danh.hr ili hrvatskavocarskazajednica@gmail.com.             

Organizatori su Hrvatska voćarska zajednica i Društvo agrarnih novinara Hrvatske uz podršku Hrvatskog agronomskog društva i suorganizaciju Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.


Dokumenti


Tagovi

Savjetovanje Voćari Hrvatska voćarska zajednica Okupljanje voćara DANH


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.