• Viroexpo 2019
  • 24.01.2019. 09:00
  • Virovitičko-podravska, Virovitica

Virovitica se sprema za 24. Viroexpo: Izlagači, još se stignete prijaviti!

Pripreme su u punom jeku, a interes za ovaj sajam koji je s vremenom postao pokretač gospodarstva u regiji, sve je veći. Prostora za izlagače još ima, prijavite se.

Foto: Karolina Tušek
  • 546
  • 95
  • 0

Ovogodišnji "sajam s dušom", odnosno 24. međunarodni sajam gospodarstva, poljoprivrede i obrtništva Viroexpo 2019 održat će se od 15. do 17. ožujka, na novoj lokaciji, nasuprot Visoke škole u Virovitici, u novoj hali Viroexpa koja se gradi sredstvima Ministarstva poljoprivrede, a u sklopu projekta Slavonije, Baranje i Srijema.

I do sada se održavanje sajma u središtu Virovitice pokazao kao pun pogodak, pa ne treba sumnjati kako će i ove godine kolone posjetitelja doći vidjeti što su to organizatori Viroexpa pripremili.

Pripreme su u punom jeku, a interes za ovaj sajam koji je s vremenom postao pokretač gospodarstva u regiji, sve je veći. Uz niz sadržaja, na Viroexpu će ove godine, od petka do nedjelje, biti i iznimno sadržajna stručna predavanja iz gospodarstva i poljoprivrede. Posjetitelje u sklopu održavanja sajma i ove godine očekuje bogat kulturno-umjetnički i zabavni program. Tradicionalno je ovo mjesto se poduzetnici imaju priliku predstaviti inozemnim i domaćim poduzetnicima te posjetiteljima.

Još se stignete prijaviti za izlaganje

Izlagački prostor jednog od najznačajnijih gospodarskih sajmova u Hrvatskoj, već je dopola popunjen: "Do sada smo popunili već 50 posto izlagačkog prostora i molimo još jednom izlagače koji se žele predstaviti na Viroexpu 2019, da požure, jer mjesta je sve manje", istaknuo je Bojan Mijok, direktor Viroexpa.

Online prijavnicu možete pronaći OVDJE, a dokument za prijavu možete preuzeti OVDJE.

Zemlja partner je Republika Slovenija

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma.

Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK - Županijska komora Virovitica, HOK - Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 24. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Slovenija, a Županija partner Splitsko-dalmatinska županija.


Tagovi

Viroexpo 2019 Sajam gospodarstva Poljoprivreda Virovitica Prijava za izlaganje


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: [email protected] web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stigla i druga prinova :D