Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival vina
  • 07.03.2014. 10:00

Vinofest Vršac 2014.

Festival vina u Vršcu i ove godine će ugostiti brojne vinare i vinogradare iz Hrvatske, Češke, Rumunjske i Mađarske

  • 181
  • 15
  • 0

Deveti međunarodni sajam vina u Vršcu - Vinofest 2014. održat će se 28. i 29. ožujka u organizaciji Turističke zajednice općine Vršac, u velikoj sali hotela Srbija. Sajam je prodajnog, izložbenog i natjecateljskog karaktera, a ocjenjivačka komisija sastavljena je od eminentnih enologa iz zemlje i inozemstva.

Vinofest Vršac festival je vina, vinogradara i vinogradarske opreme koji iz godine u godinu privlači velik broj izlagača, kao i posjetitelja. Do sada je Vinofest ugostio izlagače iz Ukrajine, Italije, Rumunjske, Mađarske, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije. Za ovogodišnju manifestaciju sudjelovanje su najavili vinari iz Češke, Hrvatske, Rumunjske i Mađarske.

Prošle godine na sajmu se predstavilo 50 izlagača sa oko 170 vrsta vina. Ljubazne domaćice festivala pozivale su posjetitelje na degustaciju vina obilazeći štandove. Kako je uz dobro vino neizostavna i dobra hrana, na festivalu neće nedostajati ni kobasice, kulena, pršuta i sira. Veseloj atmosferi doprinijet će vitezovi više vinskih redova u tradicionalnim odorama, kao i sajamski tamburaši.

Na prošlogodišnjoj manifestaciji na ocjenjivanje je zaprimljeno 165 uzoraka vina, a nagrade i priznanja najboljima je uručio glumac Radoš Bajić. Za najbolje vino Vinofesta 2013. proglašeno je specijalno vino bermet vinarije Vinik, vlasnika Nikole Cuculja iz Vršca. Također su dodijeljene zlatne, srebrne i brončane medalje za kategorije crvenih, bijelih i rose vina, kao i za žestoka pića.

Direktorica Turističke zajednice, Tanja Palkovač istaknula je kako "Vinofest po broju izlagača i kvaliteti vina korača ka poznatim europskim manifestacijama ovakve vrste".


Tagovi

Vršac Vinofest Festival vina Vinarstvo Vinogradarstvo Tanja Palkovač Radoš Bajić Nikola Cuculj Srbija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]