Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba vina
  • 14.05.2014. 09:00

Vinodar 2014. u Daruvaru

Vinodar 2014. će privući brojne ljubitelje vrhunske kapljice, koji će uz dobru glazbu uživati u bogatoj gastro ponudi u samom centru Daruvara

Foto: freepik.com
  • 309
  • 22
  • 0

Šestanesti put zaredom na središnjem gradskom trgu u Daruvaru, od 1. do 8. lipnja 2014., održat će se međunarodna izložba vina i sajam tradicionalnih proizvoda Bjelovarsko-bilogorske županije - Vinodar 2014.

Prvi dio tjedna Vinodara sastoji se od niza stručnih predavanja, okruglih stolova i ocjenjivanja vina posvećenih uzgoju vinove loze, proizvodnji i čuvanju vina, dok u zadnja tri dana manifestacije (petak, subota i nedjelja) grad Daruvar se iz urbanog pretvara u sajmeno središte koje posjetiteljima, između ostalog, nudi bogatu gastronomsku ponudu i sajam tradicionalnih obrta. U sklopu sajma izlagači će na brojnim štandovima posjetiteljima predstaviti svoje domaće proizvode poput vina, meda, rakije, kulena, sira ili lokalnih suvenira i rukotvorina. Osim gastronomskih proizvoda, moći će se razgledati i vinarska i vinogradarska oprema.

Folklorna društva iz cijele Hrvatske, aero piknik, živa glazba uz tamburaški sastav Mejaši, ponuda šarana na rašljama, besplatni koncerti poznatih hrvatskih glazbenika - garantiraju dobru zabavu u samom središtu Daruvara.

Foto: freepik.com


Tagovi

Vinodar Izložba vina Daruvar Gastronomija Vino Med Rakija Kulen Vinogradarska oprema Sajam Mejaši


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?