Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinistra
  • 20.12.2022. 09:00
  • Istarska, Poreč

Vinistra u 2023. najavila osam vinskih događanja

Od domaćinstva prestižnog Concours Mondial de Bruxellesa i samostalnog nastupa na najpoznatijem vinskom sajmu Proweinu, na Skupštini Vinistre najavljeno je čak osam vinskih događanja.

Foto: Neven Jurjak/Arhiva Vinistra
  • 744
  • 96
  • 0

Pred Vinistrom je vrlo izazovna i dinamična godina. Uz tradicionalne vinske manifestacije poput En Primeura, međunarodnog ocjenjivanja vina i jakih alkoholnih pića i 14. Svijeta Malvazija te najpopularnijeg vinskog događanja u regiji – 29. Vinistre, sredinom svibnja istarske vinare očekuje domaćinstvo prestižnog svjetskog ocjenjivanja Concours Mondial de Bruxelles, a već u ožujku i prvi samostalni nastup na iznimno značajnom düsseldorfskom Proweinu.

Ovo su bile tek neke od tema na godišnjoj Skupštini hrvatske udruge vinara i vinogradara koja broji više od 120 članova, a osnovni izvor financiranja joj je članarina.

"Veliki izazov je izrada i provedba operativnog marketinškog plana s ciljem unaprjeđenja imidža na regionalnoj razini te brendiranje istarskih vina u suradnji s profesionalnom marketinškom agencijom koja će imati za zadatak osmisliti novi, moderan vizualni identitet i privlačne komunikacijske poruke", priopćili su nakon Skupštine u Svetvinčentu.

"Kontinuirano radimo na podizanju kvalitete događanja u vlastitoj organizaciji i osmišljavanju novih u skladu s modernim zahtjevima vinskog tržišta", izjavio je Luka Rossi, predsjednik Vinistre. Rekao je kako je ovaj događaj već godinama dodatni motiv dolaska gostiju u Poreč u svibnju, koji će od iduće godine postati vinski mjesec u Istri. 

Enjingi: Dobro je da se Vinistra vratila kući jer su iza nas dvije turbulentne vinske godine

"Također, osmišljavanjem novih evenata poput ekskluzivnog Vintage by Vinistra - na kojem ćemo na proljeće u Zagrebu predstaviti odležane malvazije te u studenom drugi put odležane terane – napravljen je veliki kvalitativan iskorak na hrvatskoj vinskoj sceni uz dodatnu promociju naših vrhunskih autohtonih sorti", zaključio je Rossi najavivši za iduću godinu čak osam vinskih događanja u organizaciji ove istarske udruge.


Tagovi

Vinistra Godišnja Skupština Luka Rossi Vinska događanja


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer