Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinfest Benkovac
  • 08.06.2020. 14:00
  • Zadarska, Benkovac

Vinfesta u Benkovcu će biti, ali bez svečane večere

Organizatori pozivaju sve zainteresirane proizvođače vina da od danas, 8. lipnja pa do 17. lipnja predaju svoja vina na ocjenjivanje za 11. festival vina Sjeverne i Srednje Dalmacije.

Foto: TZ Ravni kotari
  • 361
  • 14
  • 0

Grad Benkovac, Turistička zajednica Ravni kotari i Udruga vinara Zadarske županije organiziraju 11. festival vina Sjeverne i Srednje Dalmacije pod nazivom “Vinfest Benkovac 2020”, Organizatori pozivaju sve zainteresirane proizvođače vina da od 08. lipnja (ponedjeljak) do 17. lipnja 2020. godine (srijeda) predaju svoja vina za ocjenjivanje u zgradu gradske uprave Grada Benkovca, nova zgrada kod Kaštela Benković od 7.00 – 15.00 sati.

Za ocjenjivanje se mogu prijaviti vina na tržištu i vina u postupku proizvodnje. Poseban značaj je na autohtonim sortama Maraštini i Plavini koje će biti ocjenjene izvan konkurencije s drugim vinima. Prigodne nagrade najuspješnijim vinarima bit će uručene na svečanoj dodijeli 3. srpnja s početkom u 21h u hramu vinarstva zadarske županije, Kaštelu Benković u Benkovcu uz prigodan domjenak. Zbog aktualne zdravstvene situacije ove godine neće biti organizirana tradicionalna svečana večera.

Za svako vino potrebno je dostaviti četiri uzorka u bocama 0.75 l na kojima će biti vidljivi slijedeći podaci:

  • naziv proizvođača,
  • godina berbe,
  • sorta (sorte)

 Svaki proizvođač po uzorku dostavljenog vina plaća naknadu od 150,00 kuna.

Za sve dodatne informacije zainteresirani proizvođači se mogu javiti na telefon broj 023/684-880 ili 098 429 111, navodi se u priopćenju koje potpisuje Vanja Čvrljak, direktor Turističke zajednice Ravni kotari.


Tagovi

Vinfest Benkovac 2020 Predaja uzoraka 11. festival vina Sjeverne i Srednje Dalmacije


Autor

Nedjeljko Jusup

Više [+]

Dugogodišnji novinar i urednik. Osnivač i prvi glavni urednik tjednika i dnevnika Zadarski list. Moto: "Informativno, poučno i zanimljivo. Piši tako da riječima bude tijesno, a mislima široko."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/