Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zagrebački velesajam
  • 19.10.2017. 19:30

Vikend provedite na Sajmovima zdravog življenja!

Ovaj vikend posjetite Sajmove zdravog življenja na Zagrebačkom Velesajmu gdje vas, osim bogate ponude na izložbenim prostorima, čeka i visoko kvalitetan stručno-edukativni program!

Foto: zv.hr
  • 265
  • 19
  • 0

Prirodna ravnoteža, zdravi život, snaga javne riječi te mogućnost odabira između više opcija - konvencionalan ili komplementaran način življenja, temeljne su odrednice Sajmova zdravog življenja. Sajmovi zdravog življenja iz godine u godinu bilježe kontinuirani rast u izlagačkom i programskom segmentu. Vodeći je to domaći i regionalni događaj na temu zdravog života koji će se održati od 20.-22. listopada 2017. na Zagrebačkom Velesajmu.

U 2016. je na sajmu sudjelovalo 269 izlagača iz 16 zemalja uz 270 sati održanog programa: predavanja, seminara, kongresa, radionica, okruglih stolova, prezentacija i drugih oblika edukacije.

Tematske cjeline Sajmova zdravog življenja

Organica - zdrava i ekološka hrana, organski uzgoj, ljekovito bilje, eko tržnica, organsko sjemenje i sadnice, stare sorte sjemenja, prirodna kozmetika, ekološka sredstva za čišćenje i druga eko područja...

Posljednjih godina bilježi se povećano zanimanje za ekološku proizvodnju i upotrebu ekoloških proizvoda u Republici Hrvatskoj. Sukladno tome, sve više osoba bavi se ekološkom proizvodnjom, raste udio ekoloških površina u ukupno obradivom poljoprivrednom zemljištu i uporaba raznovrsnih ekoloških proizvoda. Područje Organice bilježi najveći porast broja izlagača i sveukupne ponude.

KrONOPLJA - uzgoj industrijske konoplje, proizvodi na bazi industrijske konoplje, oprema vezana uz proizvodnju i preradu industrijske konoplje. Na KrONOPLJI, uz predstavljanje domaćih proizvođača, stručnjaci već nekoliko godina osvještavaju javnost o pozitivnom učinku konoplje na zdravlje u cilju:

  • donošenja uredbi i zakona koji će domaćim proizvođačima i prerađivačima industrijske konoplje omogućiti preradu cijele biljke
  • edukacije i razvoja svijesti javnosti o pozitivnom učinku konoplje na zdravlje

APItera - pčelarstvo, proizvodi od meda, oprema za pčelarstvo. Treći po redu sajam pčelarstva predstavlja:

  • pčelare Republike Hrvatske i cjelokupnu pčelarsku djelatnost
  • globalnu potrebu za očuvanjem pčela
  • nutricionističke i ljekovite značajke meda
  • apiterapiju i apikozmetiku

MYSTIC - nekonvencionalne, prirodne, duhovne i energetske metode, iscjeliteljski postupci, kristali, nakit od poludragog kamenja, rubna područja znanosti i dr.

Detaljan program i informacije o Sajmovima zdravog življenja pronađite u dokumentu ispod teksta!

Predavanja, edukacija, radionice

Osim bogate ponude na izložbenim prostorima, sajam nudi visoko kvalitetan stručno-edukativni program s brojnim, raznolikim temama u vidu predavanja, seminara, kongresa, radionica, panel diskusija i dr.

Na sajmu očekujte radionice kuhanja i degustacije zdrave hrane, radionice izrade prirodne kozmetike, radionice tehnika disanja i meditacije, zvučne kupke, gong puju, besplatne savjete za poboljšanje zdravlja prirodnim putem i još mnogo toga.

Zdravlje je najveća vrijednost svakog čovjeka. Izaberite zdrav način življenja, upoznajte nekonvencionalne metode, osvijestite važnost primjene prirodnih proizvoda i poboljšajte svoje zdravlje!

Foto: zv.hr


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Dokumenti


Tagovi

Zagrebački Velesajam Sajmovi zdravog življenja 2017 MYSTIC Organica KrONOPLJA APItera Pčelarstvo Zdrava hrana

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]