Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda
  • 18.12.2008.

VII. susreti maslinara i uljara Dubrovačko-neretvanske županije

  • 899
  • 43
  • 0

18. i 19. prosinca održat će se VII. susreti maslinara i uljara Dubrovačko-neretbanske županije. Nakon Dubrovačkog primorja, Vela Luke, doline Neretve, Konavala, otoka Mljeta i Lastova, priliku da budu domaćini spomenutoj tradicionalnoj manifestaciji, u organizaciji Područne službe HZPSS-a Dubrovačko-neretvanske županije, imaju grad Dubrovnik i otok Šipan.

Kao i dosad, pokrovitelj manifestacije je Dubrovačko-neretvanska županija, a suorganizatori su Grad Dubrovnik, Vrtlar d.o.o. te Stanica za južne kulture. Prvog dana će se u Posljediplomskom središtu Dubrovnik za maslinare dubrovačkog kraja održati vođena degustacija maslinova ulja koju će održati Sandra Petričević sa svojim suradnicima iz sms-Prehrambeno razvojnog centra iz Klisa. Sutradan je na otoku Šipanu predviđeno odvijanje ostalih događanja; prezentacija strojeva i opreme marke „Husqvarna“ za maslinarstvo uz demonstraciju rezidbe i obnove maslina te stručna predavanja od strane djelatnika HZPSS-a. Domaćin manifestacije na otoku je poduzeće Vrtlar d.o.o., u čijem je vlasništu jedina moderna uljara na Elafitskim otocima.

Područna služba Dubrovačko-neretvanske županije
Marijo Car, dipl. ing. agr., stručni savjetnik


Izvori

Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]