• Mostar 2018
  • 17.02.2018. 18:00

Veliko zanimanje izlagača za 21. Međunarodni sajam gospodarstva - Mostar 2018

Ove godine imamo najjače zanimanje izlagača do sada, što je veliki pokazatelj kako smo prebrodili krizu, kaže Dalfina Bošnjak, direktorica tvrtke Mostarski sajam.

  • 225
  • 18
  • 0

Dvadeset prvi Međunarodni sajam gospodarstva - Mostar 2018. održat će se od 10. do 14. travnja,

Sajam će se održavati u Slobodnoj zoni Hercegovine na izložbenom prostoru od 30.000 četvornih metara zatvorenog i otvorenog prostora, a organizatori ističu kako su sajamski kapaciteti već popunjeni. 

"Ove godine imamo najjače zanimanje izlagača do sada, što je veliki pokazatelj kako smo prebrodili krizu. Uz Srbiju koja je nakon lani Hrvatske, ovogodišnja zemlja partner, najveći broj izlagača dolazi nam iz susjednih zemalja, zatim Kine, Mađarske i Italije. Nažalost, svjesni smo kako će biti i tvrtki kojima ćemo se teška srca morati zahvaliti jer su nam kapaciteti ipak ograničeni" rekla je Dalfina Bošnjak, direktorica tvrtke Mostarski sajam.

Sajam će okupiti predstavnike gospodarstva i kompanija iz više od 20 zemalja iz metalske, građevinske, automobilske industrije, poljoprivredno-prehrambenog sektora, visokih tehnologija, kao i iz oblasti usluga od bankarstva do turizma.    

Foto: mostar-fair
 


Tagovi

Mostar 2018 Dalfina Bošnjak Međunarodni sajam gospodarstva - Mostar 2018


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nama cvjetaju ruže. Vama? #agroklub #ruža #kraljica #imasemožese