Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mala škola pčelarstva
  • 13.11.2013. 08:56

Uskoro kreće "Mala škola pčelarstva"

Pod pokroviteljstvom zagrebačkog Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo, Pčelarsko društvo Zagreb ove godine po peti put organizira besplatnu "Malu školu pčelarstva"

  • 384
  • 29
  • 0

Pod pokroviteljstvom zagrebačkog Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo, Pčelarsko društvo Zagreb ove godine po peti put organizira besplatnu "Malu školu pčelarstva", koja će se od 15. do 21. studenog održavati u prostorijama Tribina grada Zagreba.

Ovogodišnji program "Male škole pčelarstva" sastojat će se od besplatnih seminara o životu pčela, košnicama, rojenju i razrojavanju pčelinjih zajednica, dobivanju pčelinjih proizvoda i njihovom značaju za ljudsko zdravlje te od praktičnih radova na pčelinjaku.

Idejni začetnik "Male škole pčelarstva" Nenad Strižak dugogodišnji je predsjednik Pčelarskog društva Zagreb. Strižak je prije četiri godine pokrenuo pčelarsku školu u kojoj se polaznici teoretski i praktično upoznaju s pčelarstvom i najvažnijim oprašivačima na svijetu - pčelama.

Ponukani dosadašnjim uspjehom i odazivom polaznika, od kojih se određeni broj toliko zainteresirao za pčelarstvo da su danas punopravni članovi Pčelarskog društva Zagreb, organizatori pozivaju sve zainteresirane Zagrepčane, kao i sve one koji su voljni saznati više o pčelama i educirati se o pčelarstvu, da se pridruže. Svi zainteresirani za besplatnu "Malu školu pčelarstva" mogu se predbilježiti putem e-maila info@pdz.hr ili izravno doći na predavanja u prostorije Tribina grada Zagreba 15., 18., 19. i 21. studenoga u 17 sati.


Tagovi

Škola pčelarstva Nenad Strižak Pčelarsko društvo Praktični radovi Zagreb Seminar