Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani poljoprivrede
  • 25.10.2022. 11:30
  • Istarska, Pula

Uskoro 3. Dani poljoprivrede, ribarstva i šumarstva

U sklopu konferencije bit će uručeni ugovori o potpori u okviru Programa ruralnog razvoja.

Foto: Depositphotos/SashaKhalabuzar
  • 586
  • 34
  • 0

Ovogodišnji, 3. po redu Dani poljoprivrede, ribarstva i šumarstva održati će se 27. i 28. listopada 2022. godine u hotelu Park Plaza u Puli, najavljuju iz Ministarstva poljoprivrede.

Sudionici Konferencije su predstavnici tijela državne, lokalne i regionalne uprave, subjekata u poslovanju s hranom, akademske i znanstvene zajednicu, relevantni stručnjaci i analitičari, poljoprivrednici te civilno društvo.

Tom prilikom bit će izloženi domaći poljoprivredno-prehrambeni proizvodi, uručeni ugovori o potpori u okviru Programa ruralnog razvoja te održane brojne edukativno-informativne prezentacije, kao i panel rasprave.

Prvi dan Konferencije obuhvatit će teme protupožarne zaštite šuma i šumskih resursa, uz interaktivnu panel raspravu o primjerima dobre prakse u hrvatskoj poljoprivredi.

Drugog dana bit će uručeni ugovori iz mjera Programa ruralnog razvoja, održane međuresorne panel rasprave o novim prilikama za hrvatske poljoprivrednike i utjecaju klimatskih promjena na prehrambenu sigurnost, a nastavlja se i program prezentacija s aktualnim temama poput novog programskog razdoblja u poljoprivredi i ribarstvu.

Program Konferencije pronađite u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Ministarstvo poljoprivrede Dani poljoprivrede Dani šumarstva Dani ribarstva Konferencija


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]