• Noćnjak
  • 25.06.2020. 19:25
  • Zadarska, Zadar

U Zadru otvoren Noćnjak 2020

U organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije od 25. do 27. lipnja 2020. u Zadru se održava 22. po redu Noćnjak, najveće domaće okupljanja maslinara

Foto: Vedran Stapić
  • 144
  • 30
  • 0

U specifičnim uvjetima i po prvi put u ljetnom terminu, činom tradicionalne sadnje masline ispred zadarskog hotela Kolovare otvorena je 22. međunarodna manifestacija malinara i uljara Noćnjak 2020 u organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije. 

Prva je to značajnija agrarna manifestacija održana uživo nakon rigidnih proljetnih mjera prevencije širenja COVID19 koronavirusa. Sve u znaku mjera prevencije, socijalnog distanciranja i odgovornog ponašanja, a koje je fokusom javnosti nakon nedavne eskalacije broja novozaraženih - u novom normalnom, suživotu virusa i ekonomije.

Tko su dobitnici osobnih i kolektivnih priznanja ovogodišnjeg Noćnjaka?

Manifestacija je još jednom okupila brojne maslinare i uljare koji su na ocjenjivanje poslani 423 uzorka maslinovih ulja, a čije ćemo rezultate saznati tijekom narednih dana.

Program ovogodišnjeg Noćnjaka prilagođen je novonastalim okolnostima i skraćenog obujma, a traje od danas, 25. zaključno do subote 27. lipnja 2020.

Kako je to izgledalo u Zadru, možete pogledati putem donje galerije fotografija.


Fotoprilog


Tagovi

Noćnjak 2020 Zadar Kolovare Uljari Maslinari


Autor

Vedran Stapić

Vedran je jedan od osnivača Agrokluba. Vlasnik SLinka, bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: [email protected] web: http://www.zsd.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ostalo vam je još mjesta u vrtu? Evo što možete posaditi u srpnju

Ostalo vam je još mjesta u vrtu? Evo što možete posaditi u srpnju. Ako vam se nakon branja špinata, salate ili graška u vrtu oslobodio prostor ili ste primijetili još mal...

Pročitaj cijelu bilješku