Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ocjenjivanje meda
  • 08.08.2013.

U Virovitici održano senzoričko ocjenjivanje uzoraka meda

Nagrada "Zlatna žlica" biti će dodijeljena najboljem medu u sklopu održavanja 3. sajma Agroexpo 31. kolovoza 2013. godine u Virovitici

  • 390
  • 18
  • 0

U prostoru Obrtničke komore Virovitica održano je senzoričko ocjenjivanje uzoraka meda za 8. županijsko i 5. međunarodno ocjenjivanje i izložbu meda koja se u sklopu 3. sajma agro proizvoda i opreme Agroexpo 2013. održava 31. kolovoza u centru Virovitice.

Pred ocjenjivačkim sudom, koji su predvodili Nikola Kezić i Dragan Bubalo, profesori Agronomskog fakulteta u Zagrebu, našlo se 30 uzoraka meda koji se natječu za glavnu nagradu Agroexpo-a, Zlatnu žlicu.

Senzoričko ocjenjivanje uzoraka meda

Uzorci meda koji su se ocjenjivali su bagrem, cvjetni, lipa i kesten. Priznanja najboljima, kao i Zlatna žlica, uručiti će se 31. kolovoza na pozornici Agroexpo-a, na Trgu kralja Tomislava u Virovitici (ispod sata).

Organizatori i pokrovitelji Agroexpo-a 2013., 3. sajma agro proizvoda i opreme, su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK - Županijska komora Virovitica, HOK - Obrtnička komora VPŽ, Turistička zajednica VPŽ, Poljoprivredna savjetodavna služba - podružnica VPŽ, Županijski savez poljoprivrednih udruga VPŽ i Viroexpo d.o.o..


Tagovi

Ocjenjenjivanje meda Sajam Agroexpo Virovitica

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]