Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni poljoprivredni sajam
  • 01.08.2014. 11:00

U tijeku su prijave za Interagro 2014.

Među brojnim izlagačima naći će se i bankarske institucije, nevladine organizacije te razvojne agencije koje pružaju podršku razvoju poljoprivrede. Na prošlogodišnjem sajmu okupilo se 120 izlagača iz zemalja okruženja te više od 10.000 posjetitelja

  • 174
  • 15
  • 0

U organizaciji AD Grad, u Bijeljini će se u periodu od 17. do 20. rujna, na prostoru Agrotržnog centra "Knez Ivo od Semberije" održati 13. Interagro, međunarodni poljoprivredni sajam. Ovo je jedan od najznačajnijih poljoprivrednih sajmova u Bosni i Hercegovini, što ne čudi jer je ovaj kraj poznat po poljoprivrednoj proizvodnji.

Sajam će posjetiteljima ove godine ponuditi kvalitetnu izložbu poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i proizvoda od meda, sredstva za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane i mineralnih gnojiva te izložba stočnog fonda. Osm toga, bit će to mjesto značajnih gospodarskih susreta, stručnih savjetovanja te promocija.

Inetragro, izložba stoke

Ovom prilikom okupit će se i brojne bankarske institucije, nevladine organizacije te razvojne agencije koje pružaju podršku razvoju agrara. Sajmu će prisustvovati i ministarstva, nadležne institucije, privredne komore, agencije, udruženja i fondovi pa će se posjetitelji imati prilike u neposrednom kontaktu, upoznati sa aktualnim programima i oblicima financiranja te drugim pogodnostima, ali i prikupiti informacije potrebne za rješavanje problema s kojima se susreću poljoprivrednici.

Na prošlogodišnjem sajmu predstavilo se 120 izlagača iz Italije, Austrije, Češke, Hrvatske, Srbije i BiH, a okupilo se više od 10.000 posjetitelja. Ukoliko na ovom sajmu želite sudjelovati kao izlagač, možete preuzeti Obrazac prijave koji se nalazi u prilogu članka te ga poslati putem e-maila: grad.sajam@teol.net, a sve dodatne informacije možete saznati putem web stranice: www.adgradbn.com. Rok za prijavu je 04. rujna 2014. godine.


Dokumenti


Tagovi

Bijeljina Sajam poljoprivrede Gospodarski susreti Stočni fond Sredstva za zaštitu bilja Sjemenski materijal Poljoprivredna mehanizacija Interagro Proizvodnja Bankarske institucije Med Hrana i piće