Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam inovacija u poljoprivredi
  • 06.05.2015. 16:30

U susret 8. Agro Arca sajmu!

Brojna korisna predavanja, koncert Prljavog Kazališta i sve to uz besplatan ulaz!

  • 399
  • 19
  • 0

U petak u Trilju počinje 8. AGRO ARCA, međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji na kojem će biti predstavljeno 300-injak inovacija i proizvoda iz ovih gospodarskih djelatnosti. Sajam se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede te Ministarstva poduzetništva i obrta.

AGRO ARCA i ove godine okuplja na jednom mjestu proizvođače hrane i poljoprivrednike, ali i inovatore iz domaćih i inozemnih inovatorskih organizacija te akademsku zajednicu. Glavna tema sajma je uloga mladih u razvoju poljoprivrede pa će se drugog dana sajma održati i konferencija "Mladi i poljoprivreda: iskustva i perspektive". Više o tome pročitajte u članku "Mladi u poljoprivredi - glavna tema Agro Arce".

Najveći hrvatski uzgajivač egzotičnog voća i povrća Ivan Šulog održat će pak predavanje o mogućnostima i isplativosti uzgoja tih kultura u Hrvatskoj.

Vrijednost halal certificiranja

Sajmu se i ove godine priključio Centar za certificiranje Halal kvalitete koji će održati predavanje o značaju i vrijednosti halal certificiranja i halal tržišta čija se svjetska vrijednost procjenjuje na 1.4 trilijuna američkih dolara. Dvama izlagačima koji zadovolje uvjete, bit će i dodijeljena dva certifikata kao poticaj i pomoć za iskorak na veliko tržište.

Radionice i koncerti, a ulaz besplatan

Organizatori sajma Udruga inovatora Hrvatske i Grad Trilj pripremili su i program radionica i predavanja za najmlađe, učenike osnovnih i srednjih škola, ali i bogat zabavni program za posjetitelje uz "Etno večer u Trilju" i koncert Prljavog kazališta.

Sajam se zatvara u nedjelju uz svečanu dodjelu nagrada najuspješnijim inovatorima i izlagačima. Sva tri dana ulaz na sva događanja je besplatan. Više informacija, kao i raspored događaja, pogledajte na www.agro-arca.com.hr.


Tagovi

Agro Arca Grad Trilj Udruga inovatora Hrvatska Halal certificiranje Proizvođači hrane Kolinda Grabar Kitarović Mladi i poljoprivreda

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo