Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pčelarski sajam
  • 15.10.2022. 10:30
  • Splitsko-dalmatinska, Split

U studenom se održava pčelarski sajam "Dalmatina"

Ulaz na sajam je slobodan, a na štandovima će se predstaviti veliki broj izlagača pčelarskih proizvoda, opreme i pribora iz RH i susjednih zemalja.

Foto: Branka Sobodić
  • 491
  • 38
  • 0

I ove godine u Splitu se održava pčelarski sajam "Dalmatina" u organizaciji Saveza pčelarskih udruga Splitsko-dalmatinske županije 5. i 6. studenog ove godine. 

Ulaz na sajam je slobodan, a na štandovima će se predstaviti veliki broj izlagača pčelarskih proizvoda, opreme i pribora iz RH i susjednih zemalja.

Kao i uvijek na sličnim manifestacijama, organiziran je stručno edukativni skup i svečana dodjela priznanja najbolje ocijenjenim pčelarima na natjecanju u kvaliteti meda.

Neke od tema su Nacionalni sustav kvalitete poljoprivrednih I prehrambenih proizvoda "Dokazana kvaliteta" u sektoru pčelarstva, certifikacija dalmatinskog meda oznakom izvornosti, pčelinje bolesti, apiturizam i slično.

Više informacija o programu dostupno je ovdje.

Za sve potrebne informacije možete kontaktirati Mirka Ljubičića, predsjednika Saveza pčelarskih udruga Splitsko-dalmatinske županije na broj: 097 663 62 92.


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

Pčelarski sajam Pčelarstvo Savez pčelarskih udruga


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.