• DANH
  • 02.12.2019. 10:30
  • Grad Zagreb, Zagreb

U sklopu sajma CroAgro i proglašenje najboljih hrvatskih poljoprivrednika!

Dođite i pozdravite najbolje hrvatske proizvođače hrane!, pozivaju iz Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH). 

Foto: Depositphotos/jamesteohart
  • 624
  • 45
  • 0

Društvo agrarnih novinara Hrvatske (DANH) poziva vas na proglašenje najboljih hrvatskih poljoprivrednika u proizvodnji kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka, pšenice, soje i uljane repice, najboljih tovljača svinja i junadi te proizvođača vina.

Svečano proglašenje održat će se u sklopu sajma CroAgro u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma u četvrtak 5. prosinca 2019. godine u 14 sati.

"Dođite i pozdravite najbolje hrvatske proizvođače hrane!", pozivaju iz DANH-a. 

Podsjećamo, nakon gotovo dva desetljeća, ponovno će se održati veliki poljoprivredni sajam u Zagrebu. U paviljonima Zagrebačkog velesajma, od 5. do 8. prosinca 2019. zavladat će moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i mnoštvo izlagača koji će ponuditi sve potrebno u poljoprivrednoj proizvodnji. 

CroAGRO vraća agrar u Zagreb - sajam kakav poljoprivreda zaslužuje

Sajam CroAGRO prostirat će se na oko 20.000 metara kvadratnih zatvorenog paviljonskog prostora (paviljoni 7, 8, 8a, 9, 11a, 11b, 11d i 10a, uz paviljon 6 u kojem se održavaju Sajmovi hrane i zdravog življenja).

Cijena jednodnevne ulaznice za posjetitelje iznosi 20 kuna.

Osvoji besplatne ulaznice za CroAGRO


Tagovi

DANH CroAgro Proglašenje najboljih Najbolji hrvatski poljoprivrednici


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tko ima vremena, čini se zgodno, dekorativno. Ispod čak mogu rasti biljke koje inače vole sjenu, pri... Pročitaj cijelu bilješku »