Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Radionica
  • 04.06.2014. 10:00

U Puli HACCP radionica za proizvođače sira

U Puli će se održati HACCP radionica za proizvođače sira s ciljem izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane

Foto: sxc.hu
  • 126
  • 6
  • 0

U organizaciji HGK - Županijska komora Pula i Centra za kvalitetu HGK u utorak, 10. lipnja 2014. u prostorijama ŽK Pula na adresi Carrarina 5 održat će se HACCP radionica za proizvođače sira. Radionica je namijenjena svim subjektima u poslovanju s hranom, koji se bave preradom mlijeka na gospodarstvima, kao i mini siranama.

Cilj je radionice upoznati sudionike sa zakonodavnim uvjetima te primjerima iz prakse radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na načelima HACCP-a te odgovornosti subjekta u poslovanju s hranom koji mora u svom poslu uvesti i provoditi planove samokontrole (provoditi sustav savladavanja rizika glede higijene).

Po završetku edukacije polaznici će dobiti potvrde o edukaciji kao važan dokument u nadzoru nadležnih inspekcija. Predavač je mr. sc. Nevenka Gašparac, dr. vet. med. iz Centra za kvalitetu, a broj sudionika na radionici je ograničen.

Za više informacija možete se obratiti gđi. Gordana Klančić-Sorić na tel: 052/378-114 ili e-mail: gklancic@hgk.hr.

Foto: sxc.hu


Tagovi

HACCP radionica Radionica Nevenka Gašparac Primjeri iz prakse HGK ŽK Pula Proizvođači sira Mlijeko Mljekarstvo


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić