Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Radionica
  • 04.06.2014. 19:30

U Petrinji radionica o Programu ruralnog razvoja

Radionica o Programu ruralnog razvoja ima za cilj informirati ruralno stanovništvo o novoj zakonskoj regulativi koja se primjenjuje na poljoprivredne proizvođače od ulaska Hrvatske u EU

Foto: depositphotos.com
  • 129
  • 8
  • 0

Udruga Projekt građanskih prava Sisak u četvrtak, 5. lipnja 2014. s početkom u 11 sati u prostorijama POU Hrvatski dom Petrinja će održati informativno-edukativnu radionicu na temu Program ruralnog razvoja 2014.-2020.

Radionicom će moderirati dipl.ing. Marin Fak, viši stručni savjetnik Uprave za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj i međunarodnu suradnju Ministarstva poljoprivrede RH, stoga će sudionici imati prilike čuti najsvježije informacije o ruralnom razvoju. Po završetku prezentacije predviđena je i aktivna rasprava u kojoj će sudionici moći postaviti pitanja te iznijeti svoja stajališta o Programu ruralnog razvoja i ostalim problemima s kojima se proizvođači na seoskim gospodarstvima susreću.

Radionica se održava u sklopu aktivnosti na projektu "Europa na mom imanju" koji za cilj ima informirati ruralno stanovništvo Sisačko-moslavačke županije, a vezano za novu zakonsku regulativu koja se na poljoprivredne proizvođače primjenjuje od ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Po završetku radionice, za sve sudionike je predviđen domjenak.

Više informacija možete saznati putem tel. 044 571 752 (Saša Zeljug).

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Radionica Program ruralnog razvoja Petrinja Marin Fak Saša Zeljug Europa na mom imanju


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.