Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Plava riba
  • 16.06.2021. 16:30
  • Zadarska, Kali

U Kalima na otoku Ugljanu prvi Festival plave ribe

Na manifestaciji će sudjelovati vrhunski hrvatski kuhari poput Davida Skoke, Tomislava Karamarka i Josipa Vrsaljka koji će na rivi pripremati delicije od plave ribe kojoj je sezona upravo počela.  

Foto: Depositphotos/TravelTelly
  • 256
  • 87
  • 0

Po prvi puta, u, kako ga nazivaju, najribarskijem mjestu na Jadranu, Kali na otoku Ugljanu od 18. do 20. lipnja 2021. održat će se Festival plave ribe

"Namjerno smo planirali festival baš za ovaj produženi vikend kada očekujemo veći broj gostiju na otoku, i naših i stranih, jer nam je stalo da se nakon duge stanke koju je izazvala korona kriza vratimo nekakvom normalnom ritmu“, rekao je Ivan Stiblik iz organizacijskog tima ovog festivala na čijem je čelu kaljski ugostitelj Marko Trešin.

Na manifestaciji će sudjelovati vrhunski hrvatski kuhari poput Davida Skoke, Tomislava Karamarka i Josipa Vrsaljka koji će na rivi pripremati delicije od plave ribe, a kojoj je sezona upravo počela.  

Također, uz specijalitete od ribe neizostavna je i degustacija vina, a u Kalima ovog vikenda moći će se probati najbolja kapljica iz cijele Hrvatske. U slučaju da ste više ljubitelj gina, priprema se i poseban “Gin corner” gdje će glavnu riječ voditi profesionalni barmen iz Zagreba. 

"Ako reakcije budu dobre, namjera nam je da ovo postane tradicionalni festival, još bogatiji i ozbiljniji od ovog premijernog izdanja“, poručio je Stiblik.

 


Tagovi

Festival plave ribe Otok Ugljan Ivan Stiblik David Skoko Tomislav Karamarko Josip Vrsaljko


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?