Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 10.09.2016. 14:00

U Gudovcu rekordan broj političara

Na Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara, već tradicionalno se održava 24. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam.

  • 2.149
  • 140
  • 0

Na Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara, već tradicionalno se održava 24. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam. Od 9. pa sve do 11. rujna 2016., najveća sajamska poljoprivredna manifestacija u Republici Hrvatskoj i u široj regiji nudi novitete te vrijedna poslovna iskustva i informacije za one koji su došli unaprijediti svoju ponudu ili inspirirati se za buduće poduhvate.

Na ovom međunarodnom gospodarsko-obrtničkom i stočarskom događaju sudjeluje 500 izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država, a sajam će u tri dana obići više od 50.000 posjetitelja.

Sajam kao finale izborne utrke

Državna stočarska izložba

Ovogodišnji 24. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam obilježila je prava invazija političke scene. Brojni kandidati i sve značajnije političke opcije željele su pokazati svoju naklonost poljoprivrednom biračkom tijelu zadnjega dana izborne kampanje. Stranački volonteri, reklamni materijali mogli su se vidjeti na svakom koraku. Jesu li u tome bili uspješni - pokazat će rezultati glasanja, a ostaje činjenica da je ovaj sajam zasigurno rekordan po broju političara.

Manje poljoprivredne mehanizacije

Sajamska scena u Hrvatskoj je u svojevrsnom restrukturiranju, što nije zaobišlo niti bjelovarski sajam. Manje je izložene poljoprivredne mehanizacije nego prijašnjih godina, a naglasak je jesenskog sajma stavljen na stočarsku izložbu. Tu su najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima, a predstavljaju trendove modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja. Mehanizacija ostaje forte proljetnog. Posjeta je vrlo dobra, a sajamska ponuda raznolika.

Bez obzira na brzi razvoj svih modernih oblika poslovnog komuniciranja, sajmovi su i dalje izuzetno bitno mjesto prezentacije poslovnih mogućnosti izlagača, novih tehnologija i poslovnih trendova, uz neizostavnu mogućnost usporedbe s konkurencijom. I dalje ostaje nezamjenjiv osobni kontakt na licu mjesta, a dio atmosfere možete doživjeti putem naše galerije ispod teksta.


Fotoprilog


Tagovi

Bjelovarski sajam Politika


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Malo današnjih radova na njivi, lavanda i gost u lavandi.