Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izobrazba poljoprivrednika
  • 03.11.2015. 11:00

U Drenovcima tečaj o rukovanju pesticidima

Uskoro se nastavljaju tečajevi o rukovanju pesticidima i na području Vukovarsko-srijemske županije. Sredinom mjeseca jedan će biti održan u Drenovcima.

  • 167
  • 10
  • 0

Savjetodavna služba nastavlja s trodnevnim tečajevima izobrazbe poljoprivrednika o održivoj upotrebi pesticida, prema 15-satnom programu odobrenom od Ministarstva poljoprivrede. Predavanja, ispit i iskaznica stoje 380,00 kuna, a plaćaju se prije početka tečaja.

Tečaj traje tri dana po pet školskih sati, a posljednjega dana je pismeni ispit. Novi tečaj u Drenovcima održat će se od 16. do 18. studenoga od 09:00 do 13:15 sati u dvorani tamošnje knjižnice.

Zainteresirani se mogu prijaviti u uredu Savjetodavne službe u Drenovcima, Vladimira Nazora 8, a detaljnije informacije možete dobiti od Marine Kalistović, na telefon 032/862-804 ili 091/4882-843.

Podsjećamo, bez iskaznice o završenom tečaju poljoprivrednici nakon 26. studenoga 2015. godine, više neće moći kupovati zaštitna sredstva. Cjenik za primjer popunjavanje uplatnice za plaćanje možete pogledati u prilogu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Savjetodavna služba Trodnevni tečajevi Upotreba pesticida Ministarstvo poljoprivrede Drenovci Marina Kalistović Predavanja Ispit Iskaznica


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]