Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroPMD
  • 31.03.2016. 09:30

Turski Hattat ima svoj film, ali i mjesto na sajmu!

Turci su poznati po snimanju serija, ali kada se odluče snimiti film o svom traktoru, svi doslovce ostanu bez daha!

  • 698
  • 35
  • 0

Početkom ožujka, nakon snimanja na brojnim čudesnim lokacijama famozne Turske, majstori filma iz ove zemlje u Antalya, mondenom ljetovalištu na obali Sredozemnog mora, promovirali su novi film o tvornici, o povijesti, ali najviše o sadašnjim modelima traktora Hattat.

No, u središtu pažnje je ipak A serija. Film svakako treba pogledati u videoprilogu ispod teksta.

Majstori snimanja serija uhvatili se i snimanja filma o Hattat traktoru!

"U Hattat traktore A serije ugrađen je 3 i 4-cilindrični Perkins motor s rasponom snage od 68 do 102 KS (50 kW, 56 kW, 68 kW, 75 kw) i zapreminom od 3.300-4.400 ccm.Traktor je opremljen mjenjačem 12+12 brzina sa reverserom, također ima elektrohidraulično uključivanje prednje vuče i diferencijala.

Kompaktni traktor koji se koristi i u ratarstvu i voćarstvu

Široka i pregledna kabina ima klima uređaj i grijanje. Voćarski traktor B serije pogodan je za sve vrste radova u voćnjacima, povrtnjacima i vinogradima. Sa pogodnim dimenzijama i performansama osigurava udobnu vožnju, superiornu pokretljivost i lako i jednostavno okretanje.

U njega je ugrađen 3-cilindrični Perkins motor s rasponom snage od 50 do 76KS (37kW, 50kW, 56kW) i zapreminom od 3.300ccm koji može doći sa komfornom kabinom, klima uređajem i karbonskim filterom. Hattat serije C zadovoljit će i gospodarstva koja imaju različitu proizvodnju jer se radi o kompaktnom traktoru koji će naći svoju primjenu u voćarstvu, kao i ratarstvu. Traktor dolazi sa motorima od 50 ks do 76 KS, u kombinaciji sa i bez kabine", ispričao nam je Dinko Beleg, menadžer prodaje AgroPMD-a koji najavljuje nastup Hattat i na Bjelovarskom sajmu.


Fotoprilog


Tagovi

Hattat Bjelovarski sajam Agro Traktor Turska Perkins moror Antalya


Partner

AgroPMD d.o.o.

Južno predgrađe 48, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 357 525, e-mail: office@agropmd.hr web: http://www.agropmd.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Njemački radnici rade sve manje. U Europi su Nijemci gotovo pri dnu statistike radnog vremena. Od 27 zemalja EU samo Danci i Nizozemci rade nešto manje. A Nijemci su često bolesni. Nedostaje im puno kvalificiranih radnika, zbog čega su sve... Više [+]