Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Una regata 2015.
  • 24.06.2015. 14:30

Turistička atrakcija Lađom niz Unu

Međunarodni turistički projekt dviju susjednih zemalja koje povezuje područje uz rijeku Unu.

  • 281
  • 30
  • 0

Una regata - Lađom niz Unu je međunarodna turističko-sportsko-kulturna manifestacija koja se ove godine održava od 25. do 26. srpnja, a svake godine iznova okuplja mnogobrojne rekreativnce, ljubitelje vodenih sportova, kajaka i raftinga, ali i zaljubljenike u prirodne ljepote rijeke Une. Manifestacija je to koja se tradicionalno održava već više od pola stoljeća, a prvi puta održala se još davne 1964. godine.

Regata, kao i svake godine, kreće od Blatne u Bosni i Hercegovini pa ide preko Dvora, Novog grada i Kostajnice, a završava kod Starog grada u Hrvatskoj Kostajnici uz prigodan zabavni program. Zamišljena je kao prekogranični turistički projekt dviju susjednih zemalja, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, koje povezuje područje uz rijeku Unu. Organizatori su TZG Hrvatska Kostajnica, TZ Novi Grad, a suorganizatori gradovi i općine s tog područja.

Cilj ove manifestacije je prije svega turističke prirode. Naime, želi se ukazati na važnost očuvanja prirodne ljepote rijeke Une i okolnog područja pogodnog za razvoj turizma i ekološke poljoprivrede.


Tagovi

Una regata Lađom niz Unu Turistička manifestacija Vodeni sportovi Rafting Rijeka Una Ekološka poljoprivreda Turizam Regata Hrvatska Kostajnica Bosna i Hercegovina Hrvatska


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.