Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 22.08.2013.

Trisa na 21. bjelovarskom jesenskom sajmu

Trisa d.o.o. Vas poziva da ih i ove godine posjetite na Bjelovarskom sajmu od 06. - 08. 09.2013 u Gudovcu .

  • 577
  • 55
  • 0

Trisa d.o.o. i ove godine izlaže svoj prodajni asortiman na Jesenskom bjelovarskom sajmu. Kao i prijašnjih godina educirani djelatnici čekaju sve posjetitelje na štandu na sajamskom prostoru te će pružiti odgovore na sva pitanja vezana za odabir odgovarajuće opreme ovisno o veličini i potrebi pojedinih gospodarstava. Svi zainteresirani pozvani su da se upoznaju sa novitetima proizvođača specijaliziranih na području poljoprivredne mehanizacije.

Tvrtka Trisa

Osim upoznavanja s novitetima u obradi tla i najnovijim tehnologijama dostupnim poljoprivrednim proizvođačima Trisa je pripremila i akcijske prodajne cijene pojedinih strojeva.

Na štandu ćete moći detaljno saznati sve pojedinosti i prednosti u upotrebi pojedinih strojeva te dobiti stručne savjete o smanjenju troškova u poljoprivrednoj proizvodnji.

Posjetite Trisin štand i na jednom mjestu saznajte odgovore na sva Vaša pitanja te ostvarite popuste na kupovinu pojedine mehanizacije.

Trisa d.o.o.


Tagovi

Gudovac Bjelovarski sajam Izložbeni prostor Poljoprivredna mehanizacija Stručni savjeti

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]