Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • LAG Baranja
  • 11.09.2018. 09:00

Tribina "Domaće je na stolu" uz mini sajam baranjskih proizvoda

Lokalna akcijska grupa Baranja u okviru projekta "EU Baranja” i u sklopu manifestacije "Jesen u Baranji“ organizira javnu tribinu na temu "Domaće je na stolu”.

Foto: LAG Baranja
  • 199
  • 12
  • 0

Lokalna akcijska grupa Baranja u okviru projekta "EU Baranja” koji se financira sredstvima Ministarstva vanjskih i europskih poslova iz tematskog područja Informiranja o EU u sklopu manifestacije "Jesen u Baranji“ organizira javnu tribinu na temu "Domaće je na stolu”.

Javna tribina održat će se u srijedu 12. rujna 2018. godine u Belom Manastiru, u Etnološkom centru baranjske baštine, Kralja Tomislava 70, s početkom u 10 sati. Cilj javne tribine je pokazati mogućnosti gospodarskog napretka Baranje povezivanjem sektora turizma i poljoprivrede uz korištenje fondova i programa EU s posebnim osvrtom na razvoj lokalnih domaćih proizvoda. U sklopu Javne tribine bit će organiziran i prikladni mini sajam lokalnih proizvođača hrane i vina kao i degustacija domaćih proizvoda.

"Pozivamo Vas da sudjelujete na ovom događanju na kojem ćete dobiti najnovije informacije vezano za potpore i natječaje iz nacionalnih izvora te fondova i programa EU vezano uz mogućnosti razvoja i plasmana domaćih proizvoda, a nakon radnog dijela imat ćete priliku uživati u degustaciji baranjskih delicija i ugodnom druženju", poziva LAG Baranja. 


Tagovi

Domaće je na stolu LAG Baranja Baranja Mini sajam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).