Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jesenski sajam
  • 08.10.2022. 12:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Treći vikend u listopadu rezervirajte za 25. Osječki jesenski sajam!

Program obuhvaća poljoprivredu, prehranu, graditeljstvo, stanovanje, zdravlje i ekologiju.

Foto: Martina Pavlović
  • 379
  • 46
  • 0

Bliži se 25. Osječki jesenski sajam koji će se održati od 14. do 16. listopada na već dobro poznatom sajamskom prostoru Pampas.

"Sajamska priredba programski obuhvaća poljoprivredu, prehranu, graditeljstvo, stanovanje, zdravlje, ekologiju  s ciljem podizanja regionalne konkurentnosti i održivog razvoja", najavljuju organizatori.

Osim prezentacije roba i usluga gospodarstvenika, obrtnika, OPG-ova, sajam je prigoda za prezentaciju i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih grupa, tematskih asocijacija i udruga.

Nastavljajući pozitivna iskustva od ranijih godina, na priredbi će pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije biti održana 9. Izložba ženskog poduzetništva i 6. Izložba braniteljskog poduzetništva.

U suradnji s veleposlanstvom Republike Mađarske, najavljujemo i zajednički nastup i prezentaciju mađarskih gospodarstvenika, te organizirani B2B sastanak s hrvatskim gospodarstvenicima.

"Uvjereni smo da će ova zanimljiva i raznovrsna sajamska priredba i ove godine okupiti veliki broj izlagača. Naše dugogodišnje iskustvo i ostvareni rezultati u organizaciji prethodnih najbolja su preporuka u donošenju Vaše pozitivne odluke", poručili su iz Osječkog sajma.

Pokrovitelji su Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Osječko-baranjska županija i Grad Osijek.  


Tagovi

Osječki sajam Jesenski sajam Lokalni proizvođači Osječki sajam d.o.o.


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!