Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eko Arena
  • 19.11.2019. 14:00
  • Krapinsko-zagorska, Bedekovčina

Treći sajam ekoloških proizvoda "Eko Arena", prijavite se

Prodajna izložba, kontakti s potencijalnim kupcima, budućim partnerima, prilika za predstaviti svoje proizvode i metode rada, ukratko je ono što možete očekivati na 3. prodajnom ekološkom sajmu.

Foto: Pixabay/Dominik & Frederike Schneider
  • 403
  • 22
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede, Grad Zagreb, Srednja škola Bedekovčina, Općina Bedekovčina te Centar dr. Rudolfa Steiner organiziraju treći sajam ekoloških proizvoda "Eko Arena“ koja će se održati u prostoru sportske dvorane Srednje škole Bedekovčina, Ulica Ljudevita Gaja, u Bedekovčini, 30. studenog 2019. godine.

Prodajna izložba, kontakti s potencijalnim kupcima, budućim partnerima, uz kulturno-umjetnički program, prilika za predstaviti svoje proizvode i metode rada, ukratko je ono što možete očekivati na Eko Areni, 3. prodajnom ekološkom sajmu i konferenciji o ekološkoj poljoprivredi u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva.

Ekološki sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a pravo sudjelovanja i promoviranja i/ili prodaje imaju sve fizičke i pravne osobe sa odgovarajućom registracijom djelatnosti (OPG, tvrtke, obrti, zadruge, udruge, domaća radinost) i ponudom koja doprinosi ispunjenju svrhe sajma.

Ekološki proizvođači će moći prijaviti svoje proizvode na ocjenjivanje koje će se održati u Buzinu tjedan dana prije same manifestacije, a na dan sajma proglasiti će se najbolje ocijenjeni proizvodi.

Pozivamo ekološke proizvođače da se prijave putem obrasca (u dokumentu ispod teksta) koji se nalazi u prilogu te isti pošalju na mail adresu mladen.fruk@mps.hr

Prijave kreću 28. listopada 2019. do popunjenja predviđenih mjesta. Prednost pri odabiru imat će prijavitelji koji su ranije podnijeli prijavu.

Organizatori izlagačima osiguravaju besplatno sudjelovanje na manifestaciji.

Također, ekološki proizvođači mogu prijaviti svoje proizvode na 1. ocjenjivanje ekoloških proizvoda koje će se održati 25. studenog 2019. godine u prostorijama Ministarstva poljoprivrede.

Mole se zainteresirani da svoje uzorke dostave osobno ili pošalju poštom do 22. studenog na adresu: Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva, Bani 110, 10010 Zagreb.

Izvor: www. savjetodavna.hr


Dokumenti


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Eko Arena Sajam Ekološka proizvodnja