Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam cvijeća
  • 09.03.2015. 15:40

Travanj u znaku cvijeća u Sv. Filipu i Jakovu!

Već četrnaest godina u nizu travanj je u Sv. Filipu i Jakovu u znaku cvijeća. Prepustite se na tri dana opojnim mirisima cvjetnih polja i uživajte u raskošnom kolažu boja.

  • 371
  • 30
  • 0

U tijeku su pripreme za 15. Festival cvijeća zadarske županije pod nazivom Dani cvijeća u Sv. Filip i Jakovu koji će se održati od 24. do 26. travnja 2015. godine.

Manifestacija se i ove godine održava uz generalno pokroviteljstvo Turističke zajednice Zadarske Županije, Zadarske županije, Općine Sv. Filip i Jakov, Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede, kao i uz potporu Hrvatske turističke zajednice te veliki broj medijskih pokrovitelja.

Uz prodajno-izložbeni karakter koji pripremaju izlagači iz zemlje i inozemstva ove godine pripremamo raznovrsan sadržaj (radionice, cvjetni show, sudjelovanje učeničkih zadruga, radova polaznika dječjih vrtića, prigodna predavanja, savjetodavna služba, nagradne igre i drugo). Manifestacija se tradicionalno održava na lokaciji u samom centru Sv. Filip i Jakova i to na prostoru hotela Villa Donat i javnim površinama.

Udahnite duboko i dopustite da vas ponese neskromna ljepota prirode u ljudskom aranžmanu. Festival cvijeća Zadarske županije omogućuje vam sudjelovanje na eko radionicama, prezentacijama, prigodnim savjetovanjima i predavanjima, natjecanjima aranžera, izložbama i modnim revijama. Cvijet je oduvijek bio i ostao duši najdraži dar.

I ove godine se očekuje veći broj polaznika dječjih vrtića Zadarske županije koji će se uključiti u organizaciju 12. Cvjetnog korza Neka riva u cviću pliva koji se tradicionalno održava u okviru manifestacije, a nastavlja se i organizacija cvjetne modne revije koja će se održati u sklopu sajma kao i etno prezentacije.

Pod voditeljskom palicom Maria Petrekovića na ovogodišnjoj modnoj reviji se predstavljaju Škola za primijenjenu umjetnost i dizajn iz Zadra, Klara Ivanović i Ana Milin. Najmlađi posjetitelji, uz vožnju cvjetnim vlakom, moći će tijekom dolaska na Festivalu boraviti u Cvjetogradu za djecu zabavljajući se uz kreativne radionice.

Također će se nastojati uz prodajno izložbene štandove i ostale sadržaje za posjetitelje organizirati svakodnevno zabavni program u večernjim satima. Udruga Viola Odorata i Udruga kuhara Biograd na Moru pripremaju Spizu od cvića - slatka i slana jela od jestivog cvijeća.

Projekt Cvjetna riva - cvjetni kafići nastojat će približiti svakom posjetitelju mirise, boje i doživljaj ambijenta posvećenog ljepoti cvijeća. Manifestacija se održava u sklopu županijske manifestacije Cvit za lipši cvit, a uklapa se i u i nacionalni projekt Volim Hrvatsku.


Tagovi

Zadarska županija Festival cvijeća Sveti Filip i Jakov Dani cvijeća Mario Petreković Ana Milin Klara Ivanović Volim Hrvatsku


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]