Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktori
  • 16.05.2017. 15:51

Traktori dominiraju Novosadskim sajmom

Na 84. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu brojni posjetitelji ovih dana imaju priliku uživo vidjeti i nekoliko stotina izloženih traktora

  • 330
  • 28
  • 0

Novosadski sajam je najveći poljoprivredni sajam u regiji, a ujedno i vodeća izložba poljoprivredne mehanizacije. Na prostranom otvorenom sajamskom prostoru prezentirani su brojni renomirani brendovi, a posjetitelji imaju priliku uživo vidjeti i nekoliko stotina izloženih traktora. Različitih mogućnosti, snage, dizajna i namjene za sve potrebe suvremene poljoprivrede.

Mnogi kupci mehanizacije upravo ponudu traktora smatraju najatraktivnijm dijelom sajma u Novom Sadu. Kako bi provjerili tu tezu, obišli smo sajam i napravili kratak foto prilog dijela izloženih traktora, a koji možete pogledati ispod ovih redaka.


Fotoprilog


Tagovi

Traktori Novosadski sajam


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]