AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Traktori dominiraju Novosadskim sajmom

Traktori dominiraju Novosadskim sajmom

Traktori

Traktori dominiraju Novosadskim sajmom

Datum: 16.05.2017. 15:51 |

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Na 84. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu brojni posjetitelji ovih dana imaju priliku uživo vidjeti i nekoliko stotina izloženih traktora

Novosadski sajam je najveći poljoprivredni sajam u regiji, a ujedno i vodeća izložba poljoprivredne mehanizacije. Na prostranom otvorenom sajamskom prostoru prezentirani su brojni renomirani brendovi, a posjetitelji imaju priliku uživo vidjeti i nekoliko stotina izloženih traktora. Različitih mogućnosti, snage, dizajna i namjene za sve potrebe suvremene poljoprivrede.

Mnogi kupci mehanizacije upravo ponudu traktora smatraju najatraktivnijm dijelom sajma u Novom Sadu. Kako bi provjerili tu tezu, obišli smo sajam i napravili kratak foto prilog dijela izloženih traktora, a koji možete pogledati ispod ovih redaka.


Novosadski sajam

Novosadski sajam
Novi Sad, Srbija
e-mail: info@sajam.net , web: www.sajam.net

Broj pregleda članka: 227; Uspješnost članka: 26.35

Tagovi: Traktori, Novosadski sajam

Ključne riječi članka: traktori, dominiraju, novosadskim, sajmom, sajam, traktora, mehanizacije, izloženih, izloženih traktora


Vedran Stapić

Svi tekstovi autora

Autor Vedran Stapić

Vedran je glavni urednik portala. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Slike Traktori dominiraju Novosadskim sajmom