Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam cvijeća
  • 28.04.2015. 18:50

Tradicionalno Cvjetno proljeće u Rijeci

Od 13. do 17. svibnja posjetitelji će moći kupiti dekoracije za vrt i dom, unikatne dekorativne i uporabne predmete od prirodnih materijala, prigodnu literaturu i ljekovito bilje.

  • 386
  • 31
  • 0

Deveta manifestacija izložbenog, edukativnog, ekološkog i prodajnog karaktera i ove će godine, u Rijeci kod mosta preko Rječine kod Conta, okupiti brojne proizvođače cvijeća te ukrasnog, aromatičnog i začinskog bilja koji će prodavati cvjetne sadnice, cvijeće te proizvode vezane za hortikulturu.

Od 13. do 17. svibnja posjetitelji će moći kupiti dekoracije za vrt i dom, unikatne dekorativne i uporabne predmete od prirodnih materijala, prigodnu literaturu i ljekovito bilje, a imat će priliku i saznati sve o uzgoju cvijeća, uvjetima i terminima presađivanja, prihrani, njezi i sve ostale informacije iz hortikulturnog svijeta. Proizvođači se predstavljaju s vlastitim proizvodima, sadnicama cvijeća i dekorativnim biljem uzgajanim diljem Hrvatske, a prilikom prodaje zainteresiranim posjetiteljima prenose svoje znanje o uzgoju cvijeća i bilja.

Organizator ovog događanja je Udruga Ideja Lux koja tijekom cijele godine, edukativnim radionicama, tečajima, predavanjima i izložbama, provodi različite projekte vezane za poticanje hortikulturnog uređenja kao stila života, a svojim akcijama potiče na kreativnost i promišljanje o očuvaju okoliša. Ovakva događanja, ne samo da doprinose obogaćivanju zelenih površina, balkona, vrtova i okućnica, ona doprinose i razvoju urbanog turizma obogaćujući kalendar događanja u Rijeci.


Tagovi

Cvjetno proljeće Rijeka Cvjećari Hortikultura Dekoracije Ljekovito bilje Prirodni materijali Hrvatska Uzgoj cvijeća i bilja Zelene površine Udruga Ideja Lux Očuvanje okoliša Urbani turizam Manifestacija


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]