Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani maline 2019
  • 04.08.2019. 10:30

Tradicionalno: 13. Dani maline uz vašar u Bratuncu

Osim izložbeno-prodajnog sadržaja u okviru sajma bit će organizirano više stručnih predavanja za poljoprivrednike, ali i priređen zabavni program te održana gastronomska izložba.

Foto: Pixabay/Heidelbergerin
  • 289
  • 19
  • 0

Tradicionalni Međunarodni sajam poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma Dani maline bit će održan 13. i 14. kolovoza u Sportskoj dvorani u Bratuncu, u susjednoj BiH.

Sajam se i ove godine održava istovremeno s tradicionalnim bratunačkim vašarom. 

Organizatori ističu da je cilj da što više stanovnika posjeti sajam i da se omogući posjetiteljima vašara, kojih svake godine bude nekoliko tisuća, da o jednom trošku obiđu i sajamske štandove.

Osim izložbeno-prodajnog sadržaja u okviru sajma bit će organizirano više stručnih predavanja za poljoprivrednike, ali i priređen zabavni program te održana gastronomska izložba na kojoj će posjetitelji imati priliku degustirati specijalitete iz srednjeg Podrinja i Birča.

Kao i prethodnih godina, na sajmu će biti proglašeni i nagrađeni najbolji uzgajivači maline u bratunačkoj općini za ovu godinu.

Pored izlagačkog prostora, sudionici sajma na raspolaganju imaju i amfiteatar koji osigurava infrastrukturu za prezentaciju stručnih projekata i planova, razmjenu iskustava, promociju proizvoda kao i druge stručno-poslovne događaje.

Trinaesti Sajam Dani maline 2019 organizira Općina Bratunac uz podršku Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Republike Srpske.


Tagovi

Dani maline 2019 Bratunac Bratunački vašar Stručna predavanja Gastronomska izložba


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.