AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » Tradicionalni blagdanski županov lov u Pohajdin bunaru

Tradicionalni blagdanski županov lov u Pohajdin bunaru

Županov lov

Tradicionalni blagdanski županov lov u Pohajdin bunaru

Datum: 03.01.2018. 15:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Cilj je promocija lovnog turizma Bjelovarsko-bilogorske županije.

Tradicionalni blagdanski županov lov kao promocija lovnog turizma Bjelovarsko-bilogorske županije i ove godine održat će se sutra (četvrtak, 4. siječnja) u 9 sati u Pohajdin bunaru.

Riječ je, najavljuju iz Županije, o događanju u organizaciji Lovačkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije čiji je cilj promocija lovnog turizma naše županije i njenih lovišta koja se svrstavaju u među najljepša i najbogatija u Hrvatskoj. I sama Bjelovarsko-bilogorska županija puno ulaže u lovstvo pomažući svoje lovačke udruge, a krajem prošle godine potpisani su ugovori o subvenciji lovstva od strane Županije u iznosu većem od milijun kuna.

"Ne treba zanemariti ni činjenicu kako svim našim lovištima upravljaju naše lovačke udruge, jer stav je Županije da domaći ljudi najbolje vode brigu o lovištima u smislu održavanja, brige o prirodi, ali i fondu divljači. Inače, na ovogodišnjem tradicionalnom županovom lovu očekuje se oko pedesetak lovaca iz naše županije, ali i šire", zaključuju iz Županije.

Foto: Bjelovarsko-bilogorska županija

Broj pregleda članka: 363; Uspješnost članka: 24.15

Tagovi: Lovni turizam, Bjelovarsko-bilogorska županija, Župan lov

Ključne riječi članka: tradicionalni, blagdanski, zupanov, lov, u, pohajdin, bunaru, županije, bjelovarsko, naše, bjelovarsko bilogorska županija, bjelovarsko bilogorske županije, tradicionalni blagdanski županov


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!