• Županov lov
  • 03.01.2018. 15:00

Tradicionalni blagdanski županov lov u Pohajdin bunaru

Cilj je promocija lovnog turizma Bjelovarsko-bilogorske županije.

Foto: Bjelovarsko-bilogorska županija
  • 378
  • 25
  • 0

Tradicionalni blagdanski županov lov kao promocija lovnog turizma Bjelovarsko-bilogorske županije i ove godine održat će se sutra (četvrtak, 4. siječnja) u 9 sati u Pohajdin bunaru.

Riječ je, najavljuju iz Županije, o događanju u organizaciji Lovačkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije čiji je cilj promocija lovnog turizma naše županije i njenih lovišta koja se svrstavaju u među najljepša i najbogatija u Hrvatskoj. I sama Bjelovarsko-bilogorska županija puno ulaže u lovstvo pomažući svoje lovačke udruge, a krajem prošle godine potpisani su ugovori o subvenciji lovstva od strane Županije u iznosu većem od milijun kuna.

"Ne treba zanemariti ni činjenicu kako svim našim lovištima upravljaju naše lovačke udruge, jer stav je Županije da domaći ljudi najbolje vode brigu o lovištima u smislu održavanja, brige o prirodi, ali i fondu divljači. Inače, na ovogodišnjem tradicionalnom županovom lovu očekuje se oko pedesetak lovaca iz naše županije, ali i šire", zaključuju iz Županije.

Foto: Bjelovarsko-bilogorska županija


Tagovi

Župan lov Lovni turizam Bjelovarsko-bilogorska županija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi