• Kukuruzijada
  • 06.08.2018. 16:30

Tradicionalna kukuruzijada u Čepinskim Martincima

I ove godine očekuje vas bogata gastro ponuda, a degustacije delicija od kukuruza su - besplatne!

Foto: facebook/KUD Čepinski Martinci
  • 579
  • 108
  • 0

I ove godine već tradicionalno kolovoz je u znaku Kukuruzijade. KUD Čepinski Martinci poziva Vas 11. kolovoza od 18 sati da im se pridružite ispred Društvenog doma u Čepinskim Martincima.

Članovi KUD-a i ove godine pobrinut će se za bogatu gastro ponudu (kuhani i pečeni kukuruz, kokice, proje, kolači od kukuruznog brašna, kukuruzna peciva, kukuruzni kruh, suveniri od kukuruza, vrtuljak u košarama za kukuruz i još puno toga zanimljivog). Degustacije svih delicija od kukuruza besplatne su! Bogat folklorni program te etno reviju posebno će začiniti koncertom Cecilije te Tamburaškog sastava Žitna polja. 


Povezana biljna vrsta

Kukuruz

Kukuruz

Sinonim: kuruza, koruza | Engleski naziv: Grain maize | Latinski naziv: Zea mays L.

Kukuruz je jednogodišnja biljka jarog tipa razvića, a njegova dužina vegetacije od nicanja do pune zriobe ovisi od osobine sorte, odnosno hibrida, s jedne strane, i uvjeta uzgoja,... Više [+]

Tagovi

Kukuruzijada Kukuruz Čepinski Martinci


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Godina je na izdahu.
Rekli bismo “neka više”.

- Po čemu ćete pamtiti 2020. godinu?
- Imate li velike planove od 2021. godine?

Foto: Tomislav Januš