Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tradicionalna manifestacija
  • 23.01.2014. 16:00

Tradicionalna jela uz Vincelovo - Požega

Pečene kobasice i slanina, tradicijska jela i vrhunska vina te bogat kulturno-zabavni program obilježit će nadolazeću subotu u Požegi

Foto: hok.hr
  • 321
  • 19
  • 0

Obrtnička komora Požeško-slavonske županije, u suradnji sa Područnim obrtničkim komorama i Udruženjima obrtnika, sedmi put za redom, organizira manifestaciju Zeleno-plavo, koja će se održati u subotu, 25. siječnja 2014. godine u Požegi.

U sklopu projekta Zeleno-plavo bit će predstavljen projekt Ribe hrvatske - jedi što vrijedi, kao i manifestacija Tradicionalna jela uz Vincelovo.

Službeno otvaranje, uz potpalu vincelovske vatre i simboličnu rezidbu trsa, predviđeno je za subotu, 25. siječnja u 10:40 sati, u šetališnoj zoni u Požegi. Predstavnici Obrtničkih komora i Udruženja obrtnika na štandovima će pripremiti degustacije brojnih ukusnih jela te kušanje vrhunskih vina karakterističnih za podneblje toga kraja.

Uz pečenje kobasica i slanine na vincelovskom štapu održat će se promocija projekta "Tradicionalno jelo uz Vincelovo". Osim toga, posjetitelji će moći uživati i u bogatom kulturno-zabavnom programu.

Foto: hok.hr


Tagovi

Vincelovo Požega Kobasice Slanina Vino HOK Trs Zeleno-plavo Tradicija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]