Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 6. vukovarski etno sajam
  • 23.09.2013. 08:30

Tradicija nadohvat ruke

U sklopu sajma u organizaciji Pčelarske udruge Cornacum Vukovar, upriličeno je ocjenjivanje meda za koje se prijavilo 118 sudionika

Foto: zdravakrava.hr
  • 334
  • 33
  • 0

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i u organizaciji Grada Vukovara protekloga vikenda u vukovarskoj Park šumi Adica održavo se 6. vukovarski etno sajam - Izložbeno-prodajni sajam tradicijskih i umjetničkih obrta, rukotvorina, antikviteta i pića, na kojem je sudjelovalo sedamdesetak izlagača i desetak kulturno-umjetničkih društava s područja Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije te Tuzle iz susjedne Bosne i Hercegovine.

Grad Vukovar je u okviru Sajma organizirao zabavni program u kojem su sudjelovala kulturno- umjetnička društva kao i bogatu gastro ponudu, besplatne vožnje kočijom i turističkim vlakićem, prikaz tradicijskih zanata te paintball prezentaciju.

U sklopu sajma u organizaciji Pčelarske udruge „Cornacum" Vukovar upriličeno je ocjenjivanje meda za koje se prijavilo 118 sudionika. U kategoriji „Najuspješniji pčelar" priznanje je pripalo Obiteljskom pčelarstvu Knežević - Šiškovci, najbolje ocijenjeni med je Mirka Almašija iz Omišlja, a najbolje ocijenjeni med - pčelarke je Sonje Radić iz Novigrada.

Nagrade i priznanja pobjednicima uručili su gradonačelnik Vukovara Željko Sabo i predstavnici organizatora Boško Gvero iz Pčelarske udruge „Cornacum" Vukovar i Željko Šuran iz Saveza pčelara Vukovarsko-srijemske županije.

Foto: zdravakrava.hr


Tagovi

Sajam Tradicija Udruga Med Pčele Cornacum Nagrade Priznanja


Autor

Alen Kuns

Više [+]

Diplomirani novinar sa više od dvadeset godina staža na temama vezanim uz poljoprivredu, selo i ruralni razvoj. Dugogodišnji suradnik glasila Hrvatske gospodarske komore (HGK) Hrvatsko gospodarstvo, Gospodarskog lista te niz novina poput Glasa Slavonije i Vjesnika.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]