Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

 • Simpozij agronoma
 • 11.02.2017. 13:30

Tolušić otvara 52. Simpozij agronoma u Dubrovniku

52. hrvatski i 12. međunarodni simpozij agronoma održava se od 12. do 17. veljače 2017. godine u Dubrovniku.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
 • 2.555
 • 277
 • 0

52. hrvatski i 12. međunarodni simpozij agronoma održava se od 12. do 17. veljače 2017. godine u Dubrovniku, Hotel Valamar Lacroma.

Organiziraju ga Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru, BiH Balkan Environmental Association (B.EN.A), Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani, Slovenija European Society of Agricultural Engineers (EurAgEng), Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede, Univerza v Mariboru, Slovenija Hrvatsko agronomsko društvo, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, Ministarstva zaštite okoliša i prirode Republike Hrvatske u suradnji s Bc Institutom za oplemenjivanje i proizvodnju bilja, Zagreb, Brodsko-posavskom županijom, Društvom agronoma Osijek, Gradom Dubrovnikom, Gradom Osijekom, Gradom Požegom, Gradom Slavonskim Brodom, Gradom Vinkovcima, Hrvatskim lovačkim savezom, Hrvatskom agencijom za hranu, Osijek, Hrvatskim centrom za poljoprivredu, hranu i selo, Zagreb Hrvatskom poljoprivrednom agencijom, Križevci, Institutom za jadranske kulture i melioraciju krša, Split Institutom za poljoprivredu i turizam, Poreč, Osječko-baranjskom županijomm Poljoprivrednim institutom Osijek Poljoprivrednom savjetodavnom službomm Sveučilištem u Dubrovniku, Veleučilištem u Požegi, Veleučilištem u Slavonskom Brodu, Visokim gospodarskim učilištem u Križevcima i Vukovarsko-srijemskom županijom.

Osnovni cilj Simpozija je upoznati agronome i širu javnost s rezultatima najnovijih znanstvenih istraživanja naših i inozemnih stručnjaka, te na taj način omogućiti bolji prijenos znanstvenih postignuća u poljoprivrednu proizvodnju.

"Želja nam je uspostaviti bolju suradnju znanstvenika sa sveučilišta, znanstvenih ustanova te stručnjaka iz poljoprivrede, industrije, trgovine i ostalih srodnih djelatnosti, odnosno proizvođača iz Hrvatske, Europe i Svijeta u zajedničkom interesnom području znanosti i poljoprivredne prakse."

Rad Simpozija okvirno će se odvijati u sljedećim sekcijama:

 • Agroekologija, ekološka poljoprivreda i zaštita okoliša
 • Agroekonomika i agrosociologija
 • Genetika, oplemenjivanje bilja i sjemenarstvo
 • Povrćarstvo, ukrasno, aromatično i ljekovito bilje
 • Ratarstvo
 • Ribarstvo, lovstvo i pčelarstvo
 • Stočarstvo
 • Voćarstvo, vinogradarstvo i vinarstvo
 • Poljoprivredna tehnika

Ministar Tomislav Tolušić boravit će u službenom posjetu Dubrovačko-neretvanskoj županiji te će otvoriti Simpozij agronoma u ponedjeljak, 13. veljače 2017. godine s početkom u 10:00 sati.

Službeni jezici Simpozija su hrvatski i engleski. Plenarna izlaganja prevodit će se simultano. Program simpozija možete pronaći ispod teksta.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL


Dokumenti


Tagovi

Simpozij agronoma 2017 Dubrovnik


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Simpozij agronoma

Svetošimunska cesta 25, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 23 93 701, e-mail: sa@agr.hr web: http://sa.agr.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!