Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Praktična radionica
  • 06.05.2016. 12:30

Tajne organskog vrtlarstva u Varaždinu

Bavljenjem organskim vrtlarstvom poštujemo prirodno okruženje i održavamo ravnotežu našeg vrta i okoliša, naglašavajući potrebu za održivim uzgojem biljaka.

Foto: Udruga Gredica/Facebook
  • 462
  • 20
  • 0

Udruga Gredica vas poziva na novu praktičnu radionicu Tajne organskog vrtlarstva, koja će se održati 07. svibnja 2016. godine u Varaždinu.

Radionica će obuhvatiti teme iz osnova organskog vrtlarstva, kao što je zdravo tlo i njegova priprema, kako prema samoniklom bilju prepoznati pH tla, kako ga pravilno obogatiti s obzirom na kulture koje se sade, koja je važnost komposta i kako ga proizvesti u vlastitom vrtu, plodored te dobri i loši susjedi, pravilna sjetva i sadnja sadnica.

Radionicu će održati Rudolf Pereglin, vlasnik OPG-a Pereglin, sa dugogodišnjim iskustvom u organskom, ekološkom i biodinamičkom vrtlarstvu. Radionica će se održati 07. svibnja 2016. godine u 16 sati, a mjesto događanja je Čudesni vrtovi, Sajmišna bb u Varaždinu.

Radionica je besplatna za sve zainteresirane, a osim što ćete moći naučiti puno toga, na radionici ćete moći nabaviti domaće sjeme te flance raznih sorti povrća i cvijeća iz organskog uzgoja OPG Pereglin.

Foto: Udruga Gredica/Facebook


Tagovi

Radionica OPG Pereglin Vrtlarstvo Domaće sjeme Tajne organskog vrtlarstva Varaždin Gredica


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.