Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki proljetni sajam
  • 01.03.2018. 10:30

Svi putevi za vikend vode na Osječki proljetni sajam, čeka vas 200 izlagača

Na Pampasu vas čeka 25. Osječki proljetni sajam i 19. Obrtnički sajam.

  • 929
  • 129
  • 0

Osječki proljetni sajam održava se svake godine na početku novog sjetvenog ciklusa. Cilj manifestacije je promicanje poljoprivredne proizvodnje, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja te podrška ukupnom hrvatskom gospodarstvu.

Ovogodišnja manifestacija je 25. po redu, a održat će se od 2. do 4. ožujka 2018. na sajamskom prostoru Pampas u organizaciji tvrtke Osječki sajam d.o.o. U sklopu manifestacije održat će se i 19. Obrtnički sajam u Osijeku. Kao i svake godine teme izlaganja su raznolike.

"Teme izlaganja u paviljonu 1 su sjemenarstvo, sadni materijal, zaštitna gnojiva i brojne druge. U paviljonu 2 imamo strojeve, opremu za poljoprivredu, šumarstvo i stočarstvo te vanjski prostor s krupnim strojevima i ostalom opremom za poljoprivredu. Sadržaji su brojni kao i svake godine do sada", rekao je Alen Vukašinović, direktor Osječkog sajma.

Uz velik broj izlagača, na sajmu su organizirani poslovni stručni skupovi i savjetovanja te demonstracije rada strojeva, uređaja i opreme. Svečano otvorenje manifestacije bit će 2. ožujka u 11 sati.

"Dolazi nam ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, gradonačelnik Osijeka kao i župan Anušić. Prisutna će biti "udarna ekipa" koja stvarno daje potporu ovom sajmu. Zahvaljujući pomoći Grada Osijeka, ove godine smo stvarno u mogućnosti biti "alat" u promociji poduzetništva", dodaje Vukašinović.

Prema riječima direktora Osječkog sajma, ovakve manifestacije jako su bitne za napredak hrvatske poljoprivrede. "Izlagačima omogućujemo vidljivost, da izreklamiraju svoje proizvode te da njihova prodaja traje i narednih 365 dana. Proizvođačima je sajam "ogledalo" gdje će izložiti svoje proizvode, usluge i reklamirati se. Trebaju biti proaktivni i ponijeti podsjetnice, reklamne materijale i jednostavno što više komunicirati s posjetiteljima", smatra Vukašinović.

Vukašinović ističe da manifestacija iz godine u godinu raste, stoga će sljedeći vikend na Pampasu biti veći broj izlagača nego na prošlogodišnjoj manifestaciji. "Očekujemo preko 200 izlagača. Prošle godine bilo je više od 15 tisuća posjetitelja, a ove godine očekujemo još i više. Nadam se da će nas vrijeme poslužiti. Sajam je besplatan kao i parking.  Pozivam što veći broj ljudi da nas posjete, sigurno se neće razočarati", rekao je za kraj Vukašinović.

Osječki sajam d.o.o. manifestaciju organizira u suradnji sa Županijskom gospodarskom komorom Osijek i Hrvatskom obrtničkom komorom pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Foto: Facebook/Osječki sajam


Tagovi

Osječki proljetni sajam Alen Vukašinović


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]