Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SALORI 2015
  • 17.04.2015. 15:10

Svečano otvoren sajam lova, ribolova i turizma

Cilj sajma je predstaviti sve mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnu ponudu gastronomskih specijaliteta Slavonije i Baranje.

  • 245
  • 45
  • 0

Na sajamskom prostoru Pampas danas je svečano otvoren 12. SALORI- sajam lova, ribolova i turizma. Manifestacija je to koju Osječki sajam d.o.o organizira, u terminu od 17. do 19. travnja, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije, Hrvatskog lovačkog saveza i Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza.

SALORI je, kao i svake godine do sada, okupio brojne izlagače lovačkih saveza, športsko-ribolovnih saveza, streljačkih društava, turističkih zajednica županija, gradova i općina te prodajne izlagače s bogatom ponudom hrane i pića. Prigoda je to za predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza te opreme i pribora za lov i ribolov. Cilj sajma je, između ostalog, predstaviti sve mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnu ponudu gastronomskih specijaliteta Slavonije i Baranje.

U sklopu ovog sajma imat ćemo priliku vidjeti i različite sportske i zabavne sadržaje, kao i različite radionice i predavanja. Između ostalog imat ćemo prilku vidjeti 12. SALORI KUP 2015. u lovnom streljaštvu, 12. SALORI KUP 2015.- Natjecanje u lovu ribe, 2. državno prvenstvo u kuhanju fiš paprikaša - Fiš majstor 2015., a organizirat će se i Dani lovstva, natjecanje u kuhanju čobanca i brojna druga događanja.

Ispod teksta možete pogledati program aktivnosti SALORI 2015. kao i galeriju fotografija.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Salori Sajam Osječki sajam Osijek Osječko- baranjska županija Ministarstvo poljoprivrede Ministarstvo turizma Hrvatski lovački savez Hrvatski športsko- ribolovni savez Lov Ribolov Turizam Seoski turizam


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.