Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam mehanizacije
  • 17.12.2015. 16:35

Sve za uzgoj stoke na NutriFair sajmu

NutriFair sajam mehanizacije u stočarskoj proizvodnji održava se već tradicionalno u gradu Fredericia, u Danskoj od 20. do 21. siječnja 2016.

  • 158
  • 9
  • 0

NutriFair sajam mehanizacije u stočarskoj proizvodnji održava se već tradicionalno u gradu Fredericia, u Danskoj od 20. do 21. siječnja 2016. Posjetitelji NutriFair sajma su profesionalni poljoprivredni proizvođači koji svakodnevno donose važne odluke u svom poslovanju, a koji posjećuju sajam u potrazi za inspiracijom, kako navode organizatori.

NutriFair je ciljana izložba za stočare koji se bave uzgojem svinja, koji imaju veze s prehranom životinja, mliječnim govedima, konzultantskim poslovima i znaju što žele. Izlagači se opetovano vraćaju svake godine jer se kažu - isplati. U 2015. je 70% izlagača, prema anketama, ostvarilo značajne kontakte i napredovalo u poslu tijekom izlaganja na sajmu, a više od pola njih ostvarilo je direktnu prodaju. Upravo zato su njime zadovoljni i posjetitelji i izlagači.


Tagovi

Sajam mehanizacije NutriFair Danska Stočarska mehanizacija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]