• BIG OM
  • 21.08.2019. 18:00
  • Primorsko-goranska, Omišalj

Sve je spremno za 14. međunarodni lov na tune BIG OM

BIG OM upisao je Omišalj na svjetsku kartu najpoznatijih tuna destinacija, pridružite nam se i budite dio najuzbudljivije jadranske tuna avanture! A tune ima i gladna je, pozivaju organizatori iz BIG OM teama. 

Foto: BIG OM team
  • 160
  • 17
  • 0

Već 14. međunarodni lov na tune BIG OM, najveća jadranska tuna avantura, kako je nazivaju organizatori, održat će se od 28. do 31. kolovoza u Omišlju. 

"Međunarodni lov na tune BIG OM i ove godine nudi nezaboravnu zabavu uz more, dobru muziku, još bolju hranu, a sve začinjeno uzbudljivim pričama s pučine gdje iskonsku snagu odmjeravaju čovjek i morska zvijer.

BIG OM upisao je Omišalj na svjetsku kartu najpoznatijih tuna destinacija, pridružite nam se i budite dio najuzbudljivije jadranske tuna avanture! A tune ima i gladna je", pozivaju organizatori iz BIG OM teama. 

Inače, lani su sudjelovale 23 ekipe iz cijele Hrvatske i šire regije. Nakon tri ribolovna dana zabilježeno je sveukupno četrnaest kačenja, a ulovljeno je i iz mora izvađeno šest tuna od čega je jedna ulovljena izvan regularnog dijela natjecanja i ulov nije priznat. Sveukupna težina ovogodišnjeg ulova s tunom izvan konkurencije bila je 625 kilograma. 

Pobijedila je tad ekipa Registar team na čelu s kapetanom Albertom Đakovićem koji su ulovlili tunu tešku 124 kilograma. Na drugom mjestu je slovenska ekipa No limits na čelu s kapetanom Dejanom Loparnikom, a ulovili su u tunu od 103,5 kilograma. Lolite su osvojile treće, a Kraljevičani u ekipi Ma-ne 2 četvrto mjesto.


Tagovi

BIG OM Međunarodni lov na tune Tuna


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

[Kviz] Sveznalica ili neznalica? #agroklub

Koliko znaš o Agroklubu? Odgovori na pitanja iz kviza i saznaj jesi sveznalica ili neznalica? Loading…  

Pročitaj cijelu bilješku