• PPI 2018.
  • 04.01.2018. 16:30

Sv. Vinko glavna tema Poljoprivredno-poduzetničke ideje 2018.

Jubilarni, 20. put, održat će se u Novoj Gradiški savjetodavno-izložbena manifestacija "Poljoprivredno-poduzetničke ideje 2018."

Foto: Facebook/LAG Zapadna Slavonija
  • 602
  • 52
  • 0

Tradicionalno, 20. put, Brodsko-posavska županija i grad Nova Gradiška u suradnji s LAG-om Zapadna Slavonija, Turističkom zajednicom grada Nova Gradiška, Udruženjem obrtnika Nova Gradiška te HGK Županijskom komorom Slavonski Brod, CTR-om i Savjetodavnom službom organiziraju savjetodavno-izložbenu manifestaciju "Poljoprivredno-poduzetničke ideje 2018."

Manifestacija će se, najavljuju iz Županije, održati 19. i 20. siječnja u Društvenom domu, Trg dr. Franje Tuđmana 1, u Novoj Gradiški. Tema 20. savjetodavno-izložbene manifestacije PPI 2018. bit će sv. Vinko s naglaskom na vina novogradiškog kraja.

Popunjenu prijavu za izlaganjem na manifestacija, koja se nalazi u dokumentu ispod teksta, obavezno je dostaviti u LAG Zapadna Slavonija do srijede, 17. siječnja.

Foto: Facebook/LAG Zapadna Slavonija


Dokumenti


Tagovi

Nova Gradiška Sv. Vinko Manifestacija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi