Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroPMD
  • 10.09.2015. 15:40

Suvremena mehanizacija odmah na ulazu!

Rabe, HE-VA, Idrofoglia, Versatile, Samson, Hattat, Pronar, Faresin, Berthoud i drugi strojevi na izložbenom prostoru koprivničke tvrtke!

  • 332
  • 46
  • 0

AgroPMD iz Koprivnice na sajmu u Bjelovaru ponovno će se pojaviti u impozantnom sastavu.

Sa 20-tak izloženih strojeva na 400 četvornih metara prostora posjetitetlji će moći vidjeti mehanizaciju za pripremu tla i predsjetvenu obradu marki Rabe, HE-VA, ali i Oros adapter za kombajn.

Svakako će ponovno atrakcija cijelog sajma biti samohodna prskalica Mazzott klirensa od 180 cm i raspona krila od 27 metara. Ponudu prskalica na štandu AgroPMD-a upotpunit će i Berthoud. Predstavit će se i brandovi Pronar, Samson, Hattat i Faresin.

Osvježenje na sajmu - Hattat traktori

Upravo Hattat traktori predstavljat će osvježenje na sajmu, ali i hrvatskom tržištu, jer posljednjih godina nisu bili značajnije zastupljeni u Hrvatskoj. Model A110 nudit će se po sajmskoj cijeni i pokušati pronaći svoje kupce.

Jedna od najrenomiranijih marki prksalica je svakako francuski Berthoud, koji će na sajmu u Bjelovaru pokazati svoju vučenu prksalicu. Samson će kao i prijašnjih godina nuditi svoju prikolicu za razbacivanje krutog materijala.

Zanimljivo će biti opet vidjeti i Vektor Versatile kombajn. No, u svakom slučaju mnogo je razloga za posjet štandu AgroPMD koji je smješten odmah pored glavnog ulaza!


Tagovi

Rabe Heva Bjelovar AgroPMD Berthoud Vektor


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.


Partner

AgroPMD d.o.o.

Južno predgrađe 48, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 357 525, e-mail: office@agropmd.hr web: http://www.agropmd.hr