Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Suradnja
  • 04.07.2013.

Suradnja hrvatske i turske Agencije za pIaćanja u poljoprivredi

Razmjena informacija i suradnja

Foto: RGBStock.com
  • 235
  • 11
  • 0

Sporazum o suradnji između hrvatske i turske Agencije za plaćanja potpisan je jučer u Zagrebu s glavnim ciljem razmjene informacija i iskustava, te metoda korištenih u procesu razvoja operativnih implementacijskih sustava u korištenju EU pretpristupnog IPARD programa.

Sporazumom će se također promovirati zajednička organizacija konferencija, okruglih stolova i seminara uz sudjelovanje stručnjaka i zaposlenika obiju agencija, kao i treninzi i seminari o upravljanju EU fondovima kao i druga pitanja koja se tiču EU ruralnog razvoja.

Sporazum je u ime hrvatske Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) potpisao zamjenik ravnatelja g. Ivan Macanić. Tursku delegaciju koja se sastojala od predstavnika nekoliko nacionalnih institucija iz poljoprivrednog sektora predvodio je g. Tahir Avan, generalni koordinator projektnih servisa Agencije ARDSI.

Foto: RGBStock.com


Izvori

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju


Tagovi

EU fondovi IPARD Suradnja Seminar

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]